2 osoby na miesiąc 13 m3.
u mnie w bloku 4 osoby 10m2 na miesiac wiec po kwartale mam nadplate ok 30 zl
Gość 1:43 to ja nie wiem co Ty robisz, że tyle wody używasz. U Nas rodzina 2+1, my z mężem codziennie prysznic, czasem choć rzadko ale się zdarzy i dwa razy dziennie, mycie włosów osobno nie w prysznicu codziennie, naczyń nie zaliczona ilość milion razy dziennie, myte na bieżąco a nie zbierane i myte naraz. Do tego mamy maluszka, codziennie kapany, pranie chodzi u Nas nieomal codziennie rzadko co drugi dzień. Zużycie wody 6m miesięcznie maxymalnie.
Nie wiem ale podejrzewam że możesz mieć przeciek w instalacji . Mieszkasz w domu czy w bloku gość_01:43?
My myjemy sie codziennie, codziennie zmywarka i ok 4-5(czasem wiecej) prań. Rodzina 2+3, a zużycie tak jak napisałam.
Witam czy to normalne ze w 5 osobowej rodzinie zużycie wody zimniej na miesiąc wyjdzie 16.59m3 i dodam że dwoje dzieci było u dziadków a partner w delegacji . Wynajmujemy mieszkanie właścicielka mieszka pod nami licznika nie ma w mieszkaniu właścicielka ma w piwnicy czy to możliwe że place i za nią? Czy w wodociągach udziela jakich kolwiek informacji?
U nas 4 osobowa rodzina zużycie wody ok 11m3