Ja tankowałem kilka lat na statoil ale musiałem zmienić stacje i wybrałem bp bo mają pewną jakość paliw może płacę więcej i musze dojechć na drugi koniec miasta ale oszczędzam na mechaniku a orlen mam dwa kroki od domu i będe omijał go szerokim łukiem. A więc mogę szczerze polecić bp.
No stary prywaciarz ostrowiecki B. synowie , zieciowie i reszta. Zmowa cenowa na paliwa z reszta ostrowieckich "biznesmenow" i kreci sie kabarecik. Nie ma bata, i tak beda tankowac tacy jak z godz. 19,11. Paliwo ? radze w sloik i do analizy.
Stacja jak każda inna tylko koncern, który reprezentuje wbrew zapewnieniom i całej zieloności bardzo niszczy środowisko- patrz Zatoka Meksykańska. Dlatego tam nie tankuję.
a ja niestety przykre do czynienia z BP tylko jeśli chodzi o ON nigdy wiecej tam ropy nie wleje, gaz jest ok mimo ze jeden z droższych.
zalałem 20l do mini koparki i 60l do busa (zeszły rok temp.ok -2 -5st acha i auto i koparka po wymianie filtrów paliwa) auto dymiło jak cholera mocy zero koparka przygasała nie dało sie sprzętem pracować ani jeździć czyszczenie układów wymiana filtrów( w filtrach tylko po tym paliwie znaleźliśmy dziwny osad wręcz wyglądało jak sadza) na nowo i dopiero wszystko wróciło do normy także moja noga po rope tam nigdy nie powstanie teraz leję tylko na orlenie i problemów nie mam.
gosciu z 12:42 do koparki lałeś opał a nie ON z bp filtry wymienia się co roku w okresie jesiennym żeby w zimę nie było niespodzianek. Piszesz że "znalazłeś dziwny osad wręcz wyglądało jak sadza" - to nie żadna sadza tylko PARAFINA człowieku, zero masz jakiejkolwiek wiedzy na ten temat a na forum piszesz bzdury które puszczasz w obieg.
Piszesz jaki Orlen jest wspaniały (przecież te paliwa BP Orlen Bliska) z tej samej rafinerii biorą paliwa tylko każda ze stacji ma własną specyfikację, jedni lepszą drudzy gorszą. Raz zatankowałeś dobrego paliwa na BP i sprzęty odmówiły (dotychczas lałeś opał i taka prawda).
opał to sobie sam lej w zyciu tego nie lałem i nie mam zamiaru,filtry specjalisto wlasnie byly wymienione przed zimą jak co roku jak nie wiesz to sam nie pierdziel głupot
Gaz na BP fatalny. Jak ktoś sądzi inaczej to niech sobie zatankuje na innej stacji i zobaczy odrazu różnice.
tankowałem w Ostrowcu na BP, Orlen, Statoil - żadnych różnic, zatankowałem kiedyś na BP w Zamościu - przepaść - na niekorzyść Ostrowca
Na BP tankuję rzadko, ale nigdy nie miałem problemów (zarówno z ON jak i benzyną). Najczęściej jednak odwiedzaną przeze mnie stacją paliwową jest "Poczta". Tam również tankowałem ON i benzynę bez żadnych skutków ubocznych silników...
Andrew
Chciałam Was zapytać, czy Wy też mieliście doczynienia z niemilym panem na placu stacji paliw BP/ Jest to czlowiek po pięćdziesiątce, wiecznie naburmuszony, zły i nieprzyjemny. Zaznaczam, że jest też dwóch dużo młodszych którzy są bardzo kulturalni i bardzo uprzejmi dla klienta.
oo to od kiedy ten dziadek pracuje ze go jeszcze nie widzialem?? to jest stacja prywatnej wlascicielki wiec to pewnie jej kuzyn lub kochanek
mówisz o tym siwym? nie specjalnie mogę się czepić
a młode chłopaki faktycznie bardzo sympatyczni
Ceny od początku ,,KOSMOS,,ropa,bezyna,gaz,myjka najdroższa w Ostrowcu,tzn. w jedne z najdroższych w Polsce.Wracam zawsze do Ostrowca na pełnym baku.Pani B. właścicielka widocznie nie może się nachapać-bidulka;) Omijam szerokim łukiem.Tylko czasami lotek,bo ceny wszędzie takie same.Obsługa spoko :)Czasami za długie kolejki.
A ja tam lubie tankować, co do obsługi nie mam nic do zarzucenia, sympatyczni, a co do cen to chyba najwięcej zarabia "rząd"
Tankuje na Orlenie lub Lotosie, nigdy nie pojade do Waldi. A czemu? To juz sprobujcie sami zgadnac.