Czy to dobrze czy źle oceńcie sami.
Tak w naturze jest. Wierność dotyczy tylko mniejszości, reszta puszcza się jak tylko ma okazję lub ochotę.
17:10. Oczywiście ty jesteś w tej większości i stąd wiedza. Biedny mąż. A może on też "kiedy tylko ma okazję lub ochotę"???
Jak dobrze, że ja jestem w tej mniejszość. Dla mnie wierność to prawdziwa cnota.
Nie kłam!! czasem używasz lewej roni.
17:18. Takie kaszaloty jak ty nie mają innego wyjścia, bo nawet pies z kulawą nogą by się na ciebie nie spojrzał.
Może to uroki wykonywanej pracy ale jestem gotów te liczbę potwierdzić.
Z kimś te "milfy" zdradzają mężów, może z mężami innych milf? Bilans wyszedł na zero. Pokrzywdzone tylko takie, które z powodu braku urody i rozumu siedzą na forach i hejtują calymi dniami, ale chociaż ich mężowie, co użyją z innymi paniami, tego im nikt nie odbierze.
17:13 Akurat ja to on. Żony nie mam, ale miałem przyjemność z wieloma żonami i rozwódkami. Moje empiryczne doświadczenia twierdzą, że w dzisiejszych czasach mężczyznom nie polecam się żenić. No chyba, że jesteś gołodupcem i nie ma z czego cię oskubać, ale w takim wypadku też nie polecam, bo komornik tylko czyha byś płacił alimenty na nie swoje dziecko.