i znow sie zaczeło, kolejne staze do huty celsa....ja jestem juz 4 miesiace na stazu i szczerze wspolczuje przyszlym stazysta....bd pracowac 6 lub 9 miesiecy na 3 zmiany za cale 765zl !!!! nie ma opierdalania a po miesiacu jak zalapie sie wszystko robisz jako samodzielny pracownik, zbierasz zjebki, tyrasz po nocach i dostajesz pare groszy. takze zycze powodzenia kolejnym darmowym pracownikom. acha wczesniej na stazu pracowalo sie na 2 zmiany ale teraz na 3. a wszedzie dookola same mędy...echhh ale coż zrobic, moze zostawia po stazu i powiedzmy jakas taperspektywa jest w tym szarym smtnym ostrowcu...!!!!
Gość była stażystko, jakby była praca to każdy by tyłek z domu ruszył! a może Ty opowiesz jak to wzięłaś sprawy w swoje ręce...
To siedź w domu i czekaj,aż PUP lub pracodawca przyjdzie do Ciebie do domu z ofertą pracy!
jak ktoś będzie dziś w pup to niech napisze czy duzo ludzi pod tymi stażami i czy ktoś się dostał
gościu z 12:24 a na jakie stanowisko starałaś się o ten staż?
było to do przedszkola, jako opiekun dzieci
mam pytanie do osoby która dostala sie 4 raz na staz mialas wniosek imienny czy poszłas do urzedu pracy i z tablicy ?
sciema z tym ze ktos dostal 4 raz staż a wy glupi wierzycie
a dlaczego na stronie internetowej Pup-u w ofertach staży widnieje data 18 marzec to w końcu aktualne to oferty czy nie?
a od kiedy będzie mozna isc na staż?
dziś już nie ma na strnie internetowej połwe stazy co były więcmoże jakieś nowe sie pojawią
Jasnę, że przyjmują na staż w MOPS. Ale tylko swoich.