Nie słyszałam żeby kwota stypendium uległa zmianie. Ma być tylko mniejsza ilość stażystów.
mądralo co tyłek kazałaś ruszyć, więc informuję cię że niestety ruszenie tyłka do pup nie wystarczy, ja dostałam skierowanie niby w miejsce gdzie nikt nie był a okazało się że jestem siódma a pani dr i tak ma osobę wskazaną na to miejsce ..... straciłam dwa dni na stanie w kolejkach i procedurach Irytują mnie takie dyrdymały jak ty tu wklejasz
jak to bylas siodma? to w pup-ie nie widza ile osob wysylają? - ja zawsze karze najpierw dzwonic temu chlopu z pokoju ja probuja mi wcisnac jakis szajs typu telemarketer albo przedstawiciel handlowy
Maczek 890zł to było w zeszłym roku,najniższą krajową podnieśli to i stażowe też powinni .
Znacie moze najstarszego stazyste, podobno w hucie jest czlowiek na stazu ktory ma 61lat,jezeli to prawda to ciekawa jest hisoria czy jest to jego pierwsza stycznosc z praca,bo przeciez staz to nic innego jak wdrozenie czlowieka do pracy.
10.52 widziales oferty stazu dla elektryka na stronie PUP wymagaja uprawnien SEP bez ograniczenia napiecia (chyba ty jestes po tym kierunku) powinienes wiedziec ze to sa jaja-do przyuczenia z wieloletnim doswiadczeniem.
a co z tymi pracownikami administracyjnymi? Myślicie, że duzo chętnych jest?
staz pracownik administracyjny to nic innego jak bieganie po miescie z ankietami, albo rozdawanie ulotek po innych miastach
tak byłam siódma a dziesięć razy prosiłam tą w pup żeby dała mi skierowanie tam gdzie jeszcze nikt nie był i tam gdzie dostałam to niby miałam być pierwsza Żarty sobie robią
trzeba bylo jej powiedziec zeby przy Tobie tam zadzwonila - a jak nie chce to niech sama leci , dowie sie i jak wroci to Ci powie
teraz jak dostaje skierowanie i ide a temat nieaktualny to wracam do popu i mowie ze zgubilem to skierowanie - przy okazji pytam po co mnie tam wysylaja jak juz nie ma miejsc
a czy ktoś może wie, czy da rade dostać staż jeśli wcześniej już pracowałem na umowę zlecenie?