Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Strajk nauczycieli.

Ilość postów: 853 | Odsłon: 39065 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: Strajk nauczycieli.

Tak. To oprócz paranoi, twoja główna cecha rozpoznawcza.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mówisz o swoich dolegliwościach psychiatrycznych? Ty już wszystkich zdiagnozowałeś i skierowałeś do leczenia w swojej ukochanej Morawicy, nawet ludzi spoza województwa Świętokrzyskiego, jak to miało miejsce na innym portalu. Przypominam ci, że twoja ukochana Morawica, to nie jedyny szpital psychiatryczny w Polsce i że raczej obowiązuje rejonizacja. Morawica płaci ci za reklamę?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

To znowu widzisz we mnie ciemniaka? Nie dość, że stalker - inwalida / paranoik, to jeszcze nie przyswaja wiedzy. Z pieczarkami dorastałeś?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A ty kogo dzisiaj widzisz w sobie?Ćwoku niemyty, swojej schizy nie jesteś w stanie ukryć, bo po prostu się nie da na twoim, zaawansowanym etapie rozwoju choroby trwającej od urodzenia. Musisz z tym umrzeć, ale miejmy nadzieję, że już długo się nie będziesz męczył sam ze sobą i zadręczał innych. Swoje lata już masz i zasług na polu hejterskim mnóstwo. Bądźmy dobrej myśli. Kiedy ten wasz Armagedon? Będziesz miał problemy, jak się wytłumaczyć. Serdecznie współczuję, mimo wszystko;))))))))))

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Czyli znowu widzisz we mnie ciemniaka. Dziękuję, nie mam więcej pytań, paranoiku.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Tak, bo jesteś tu na codziennym z resztą dyżurze, tylko dzisiaj we wcieleniu Felki- stalkerki(tak mi się zrymowało, fajnie?) i przestań udawać idiotę, bo to w twoim przypadku "oczywistej oczywistości" zbędna i niepotrzebna fatyga.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wieki temu ochrzciłem cię stalkerem - inwalidą, bo wciąż mylisz swoje ofiary.

Wklejam więc jeszcze raz, bo na upośledzonego szkoda klawiatury:

"Problem w tym, że nie jestem ciemniakiem, tępa parówo. Ostatnie miesiące nazywałeś mnie też "tłustą babą z patologicznej rodziny", dopóki nie sprowadziłem cię do parteru i nie zacząłeś mnie nazywać "kimś z Kavarito".

Tymczasem, ja po prostu jestem sobą (nikim z powyższych), a ty sobą, czyli Paranoicznym Dzieciakiem, na co masz tu przytoczone dowody.

Bujaj garba, dzieciaku i morda w kibel."

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego tak gęsto się tłumaczysz, jeśli nie jesteś ciemniakiem12, to co cię obchodzą czyjeś wpisy dotyczące tego upośledzonego stwora? Znasz słowo logika? Sprawdź w Wikipedii i weź się w końcu nierobie za jakąś pożyteczną pracę np. sprzątanie świata.Tyle śmieci dokoła.....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przeczytaj jeszcze raz (ze zrozumieniem) mój post z 16:29, paranoiku. Ty w KAŻDYM widzisz ciemniaka, bo jesteś psychicznie chory.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 244

Odp.: Strajk nauczycieli.

Ha ha ha chyba niepotrzebnie napisałem o tym sprzątaniu świata, bo ten przygłup, łachudra modelowa, zaraz stworzy wątek krytykujący firmę Remondis. Jak by co, wiadomo kto jest autorem, choć oczywiście będzie zdecydowanie zaprzeczał. Ja pierdziu, jednak psychiatrzy mają okropnie ciężką pracę. Tylko współczuć, mieć kontakt z takimi, na co dzień. Katorżnicza praca.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Już ci pisałem, że Remondis odbierał twój poród. Nic do nich nie mam, paranoiku.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 220

Są tacy, którzy mają jeszcze gorzej i nic nie mogą na to poradzić. A gdy zaczną strajkować to wyrzucą z pracy. Czy wtedy nas poprzecie?

Wątpię...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Niektórzy nauczyciele nawet na takie wynagrodzenie nie zasługują gościu 22:05. W ogóle nie powinni być nauczycielami.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 223

No na takie szkolenia nie jeden by chciał pojechac luksusowy hotel spa wyzerka pełny ful wypas i tez zle

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Strajk nauczycieli to przede wszystkim polityka uprawiana przez przewodniczacego ZNP na zamówienie totalnej opozycji, do której należy pan Broniarz , były członek SLD, aktywista w marszach KOD itd.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Przewodniczący ZNP żyje w luksusach , nauczyciele w biedzie jak wynika z relacji , po co dla ZNP TYLE WŁOŚCI z których korzystają tylko nieliczni i to do syta. O kogo dba ZNP ???. Totalny brak pokory i odpowiedzialności ZNP to jest oczywiste!.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ten wywiad Redaktora Mazurka z RMFFM trzeba koniecznie obejrzeć w linku. Pan redaktor zmiażdżył pana Broniarza. SZACUN PANIE MAZUREK !!! Jeszcze lepsze są komentarze internautów pod tym wywiadem - 99% krytykuje Broniarza.

https://www.youtube.com/watch?v=qBdVacHSU2c

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 243

Oczywiście, że tak. Jak oglągam ten polityczny cyrk w wykonaniu S. Broniarza - a wiadomo, że jak cyrk , to i małpy się znajdą, to w kontekście tych już dwudniowych pogawędek przy kawkach w ogólnym rozbawieniu nauczycieli przesiadujących w szkołach i nic nierobiących, na usta cisną się słowa piosenki Perfektu: " Ale w koło jest wesoło, człowiek w pracy, małpa w zoo..." .....z tą tylko różnicą, że nam rodzicom tak wesoło nie jest.

Pisząc o małpim gaju uprzednio, w tym wątku, miałam na myśli zachowania dzieci, na które jest przyzwolenie, a czasami i zachęta ze strony niektórych nauczycieli, którzy tym strajkiem tylko potwierdzili słuszność takich spostrzeżeń i w zachowania części uczniów wpisać się postanowili nader powszechnie.

I jeszcze taki mały kamyczek do tego zoo/ małpiego gaju....stop, wróć....do ogródka - znaczy się, a mianowicie...swojego czasu prezydent naszego miasta był zadowolony z jakości pracy nauczycieli ostrowieckich szkół podstawowych (bo to na ich temat, w oparciu o własne doświadczenia, wyrażam tu swoje spostrzeżenia i proszę, by ci, którzy nie muszą brać moich uwag do siebie, ich nie brali, bo daleka jestem od uogólnień....nie wszyscy mają "splamione ręce" tymi patologiami ). W takim razie - w kontekście tamtej wypowiedzi zapytam: Czy Pan prezydent miasta Ostrowca Świętokrzyskuego wiedział, co mówi ?

Felice123
            Zgłoś
            Odpowiedz
1234 ... 1112141617 ... 45464748
Przejdź do strony nr
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -