Anna Płocka - w jakim celu pisać takie wyliczenia? Czy pani z urzędu rozlicza się publicznie z przepracowanych godzin - i nie mam na myśli spędzonych w biurze, tylko efektywnie przepracowanych?
Nie masz pojęcia o pracy w urzędzie jeśli piszesz takie bzdury gościu 16:42.
Anna Płocka, życzę wytrwałości. Pozdrawiam , nauczyciel przedmiotów zawodowych 22 lata pracy, średnio 1-2 nowe przedmioty na rok, głównie samokształcenie, brak kursów albo bardzo drogie.
Jak mówiła rzecznik rządu nie popieram ale rozumiem, ponoć na wszystko jest pieniędzy ale nie dla nich. Na niunie, na świnie, na krowy na kacyków partyjnych poupychanych po firmach to i oni chcą jakiś ochłap.
Znakomity wywiad Pana Mazurka w RMF FM z tym betonem postkomunistycznym ZNP Broniarzem.
Nasze Radio Ostrowiec natomiast jak wiadomo mocno kibicuje Broniarzowi i jego przedwyborczemu poświęceniu dla opozycji, podtrzymując tradycje czerwonego Ostrowca. Nie da się tego słuchać
Znakomity Pan Redaktor Mazurek, który miażdży przewodniczacego Broniarza.
POPIERAM! Politycy na miesiac maja tyle co
nauczyciele na rok! To wstyd Zeby tak malo zarabiali.
Ale Pan Redaktor Mazurek 21:17 pracuje w RMF FM, a nie w Radia Ostrowiec. Rzeczywiście pojechał po nim jak walec, ale mówił prawdę prosto w oczy bez ściemy.
Edek 22:00 jeśli masz na myśli lokalna radną i jakąs tam prezes z mizernym wykształceniem to rzeczywiście woła o pomstę do nieba.
Jestem z Wami! Brawo nauczyciele!
Mazurek wal sie!
Postrajkujemy jeszcze pare dni i zobaczycie drodzy RODZICE ty jestesmy wam potrzebni czy nadal z nà kpic bedziecie. Donrych snow
Chyba chodzi o radną, która w duchu dalszego robienia ze szkoły placu rozrywki, drzwi na kolorowo w szkole malowała razem z innymi radnymi, którzy też zapewne uważają, że w szkole jest nadal zbyt nudno. :))
Życzę pogłębionych refleksji tym radnym...tak nad sobą, jak i nad tym - do jakich zadań przewidziana jest szkoła.
Dopiekło emerytowi z 22:57 ? Pan Broniarz wykorzystuje nauczycieli do rozgrywek POLITYCZNYCH !!! Szkoda, że nauczyciele, niby światli ludzie dają sie w to wkręcić. Chyba, że ta grupa ludzi jest uwikłana w politykę, to ja nie chcę, aby tacy ludzie kształcili moje dzieci. Kiedy rządziła tuskowa postkomuna Broniarz siedział cicho.
Taki apel do jednej Pani z PSP 14 lekcje zaczynają się 8 a nie po 8 dopiero wchodzimy do szkoły
Koryto+ najważniejsze.
Zawieszeniu strajku prawdopodobnie od środy, czyli w czasie gdy przed świętami są jakieś skrócone lekcje, wycieczki do muzeów albo praca szkół kończy się o 12.00. A potem trzy dni wolnego.
Po co taki absurd tworzyć żeby zawieszać strajk na dni wolne? No jak to po co, za strajk nie płacą, a tak to jakieś 6-7 dnióweczek wpadnie.
Strajkować podczas egzaminów, wracać do pracy w święta, tym samym pokazać co jest najważniejsze - uczniowie czy kilka dniówek. Lepiej nie dało się samozaorać tego protestu ????
Róbcie tak dalej, słuchajcie Broniarza i jemu podobnych.
Na pewno zyskacie szacunek i poparcie społeczeństwa
Bardzo trafnie napisane. Co to za przerwy w strajku?! Bo pieniążków nie będzie?!