Dokładnie tak samo sobie pomyślałem gościu 09:19. Powinni wprowadzić jakąś weryfikację tych nauczycieli.
Kuku, dlaczego nie zwróciłeś uwagi wcześniej, że ktoś nieodpowiedni uczy Twoje dzieci? To zachowanie wysoce nieodpowiedzialne.
@Komentatorko, raczysz żartować oczywiście. To dyrektorzy odpowiadają za kadrę pedagogiczną. To oni i nauczyciele biorą pieniądze za to czego uczą i jak uczą dzieci. Za pieniędzmi idzie odpowiedzialność, jeśli już raczyłaś poruszyć tę kwestię. Swoim zachowaniem tylko potwierdzają, że są nieodpowiedzialni i żal dzieci będących pod opiekę takich przebierańców.
To skierowałas swoje dzieci do szkoły gdzie są nieodpowiedzialni nauczyciele ? Jak mogłaś zrobić im taką krzywdę... ? Naprawdę nie zainteresowałas się tym jako ich matka ? To jest tylko i wyłącznie twoja odpowiedzialność...I żadne, nawet najdłuższe wywody tego nie zmienią.
Idź do pracy w Biedronce i będziesz miał(a) pensję na godne życie. A tak to stosujecie metodę drabiny. Weszliście na szczyt i odrzucacie drabinę aby nikt nie zdawał matury.
Murem za nauczycielami. Nie dawac sie. A jak mamuniom nie pasuje to przepisac dziecko albo samemu uczyc w domu.
W Warszawie brakuje już 2 tys. nauczycieli. Pytanie do rodziców, czy chcielibyście, żeby wasze dziecko zostało nauczycielem?
Ja bym nie chciała. Mam zdolne dziecko. Klasa maturalna i świadectwo z paskiem więc raczej ma inne ambicje. Zresztą jest też ambitna i pracowita i nie pasowałaby dziś do strajkujących nauczycieli, którzy zarabiają dużo za dużo jeśli patrzeć na czas ich pracy.
Forumowa MATRONO, czy jehowcy nie obchodzą świat?
hau hau hau a uuuuuuuuuuu to już końcówka waszego ujadania na tym forum. Dzięki ci o Panie.
ciemniaku, nie ze mną te numery.
Sekciarze, pochylcie się nad zwłokami tego forum i możecie być dumni, że przyczyniliście się wybitnie do jego upadku. Kiedyś przyjdzie rozliczenie..........