Tylko, że z ofiarami nigdy nie trafiasz :))))))))))))))))))) Stalker - inwalida.
16:55. Spokojnie, oboje psycholi, z tym że paniusia(nie zdiagnozowana) udaje działaczkę rodem spod ostrowieckiej wsi. Doskonale znam twój rynsztokowy język, ale mam pytanie, dlaczego wcinasz się,(ty byś powiedziała wpierdalasz) swoim znany nickiem, jeśli dyskusja ciebie nie dotyczy? Aha wiem, zabolał ten twój zrobiony magister?Babo, masz talent, robisz dzieci i od razu rodzi się magister;):))))))Właśnie się zastanawiam, czy to nie ja powinienem zgłosić na Policję waszego stalkingu wobec mnie. Oboje mi ubliżacie nazywając mnie Paranoicznym Dzieciakiem, choć nie jest to mój nick, a wasza wymyślona obelga.Nękacie mnie OBOJE już od dłuższego czasu, nie pozwalając się wypowiedzieć w żadnym temacie. Muszę po świętach przemyśleć ten problem. Dane was obojga znam, to nie będzie żadnych trudności. Myślę, że jako prawnik mogę sobie pozwolić na odrobinę humoru, który jest moją naturą i zrobić fajny show w Ostrowcu. Ciekawe, jak się będziecie czuć, gdy wszyscy poznają wasze dane????Póki co, Wesołych Świąt życzę, a do tematu wrócimy niebawem.
To nie zapowiada tylko w koncu idź na tę policję. Myślę że nieco się zdziwisz.
Haahahahahahahaha
Hahahahahaha
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Jedz mniej gruzu, bo ci szkodzi!
Panie Prawniku, proszę sobie przygotować artykuł, na który się Pan powoła.
Panie Prawniku, pozew proszę składać w obecności mamy lub opiekuna prawnego (od niepełnoletnich i niepełnosprytnych nie przyjmą).
Panie Prawniku, proszę rozbić świnkę-skarbonkę (pozew z K.C. kosztuje 300 zł.)
Nie zapominaj, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Powodzenia życzę.
Dzieciątko, lepiej poczytaj co piszesz, bo za ten opasły wpis "o psycholach" możesz dostać z 3000zł i prace społeczne. Prawnik... Hahahahaha
Widać, że się boisz i usiłujesz straszyć. Za głupi jesteś, ale tak już mają psychole:)::::)))))
Jedyną osobą, która tu podpada pod 212 k.k. jesteś TY!
Pomawiasz osobę, której nick jest skojarzony z imieniem i nazwiskiem. W przeciwnym wypadku (gdy nick nie jest skojarzony, lub jest go po prostu brak) nie ma zastosowania ŻADEN przepis prawny. Robisz już w gacie, Panie Prawniku? To dobrze.
"Jedyną osobą, która tu podpada pod 212 k.k.jesteś TY" W jakim języku piszesz? Dlaczego tak przeżywasz temat? Ubliżać, znieważać, nękać umiesz, to teraz się broń też umiejętnie, choć raczej nie masz szans, a pokazówka będzie na cały Ostrowiec. Już dziś ci to zapewniam.
Śnij dalej, stalkerze. Ja się nie będę bronił, ponieważ to ja będę składał pozew.
Fajnie, pisz pozew hahaha na Policję. Ale kretyn. Ty w ogóle wiesz o co chodzi w całej sprawie?Pisz, uwielbiam takie akcje:):)
16:55. Spokojnie, oboje psycholi, z tym że paniusia(nie zdiagnozowana) udaje działaczkę rodem spod ostrowieckiej wsi. Doskonale znam twój rynsztokowy język, ale mam pytanie, dlaczego wcinasz się,(ty byś powiedziała wpierdalasz)nie podpisując swoim znany nickiem, jeśli dyskusja ciebie nie dotyczy? Aha wiem, zabolał ten twój zrobiony magister?Babo, masz talent, robisz dzieci i od razu rodzi się magister;):))))))Właśnie się zastanawiam, czy to nie ja powinienem zgłosić na Policję waszego stalkingu wobec mnie. Oboje mi ubliżacie nazywając mnie Paranoicznym Dzieciakiem, choć nie jest to mój nick, a wasza wymyślona obelga.Nękacie mnie OBOJE już od dłuższego czasu, nie pozwalając się wypowiedzieć w żadnym temacie. Muszę po świętach przemyśleć ten problem. Dane was obojga znam, to nie będzie żadnych trudności. Myślę, że jako prawnik mogę sobie pozwolić na odrobinę humoru, który jest moją naturą i zrobić fajny show w Ostrowcu. Ciekawe, jak się będziecie czuć, gdy wszyscy poznają wasze dane????Póki co, Wesołych Świąt życzę, a do tematu wrócimy niebawem.
Nie możemy się doczekać, aby poznać dane WSZYSTKICH stron sporu... panie Prawniku
Ale się wysoko cenicie. Nawet pozwalacie używać słów, których nie wymyśliliście. Powtarzam, zmienić pracę jak Wam mało. Bo wykształcony nie zawsze to samo co mądry.
Jacuś, ja cuś ci powiem. Wszystko zależy od tego (i tu cytat z pewnej klasyczki tego forum)gdzie się "ROBIŁO MAGISTRA"
Głupoty piszesz 14:38. Jesteś ćwierćinteligentem ?