Zobaczymy jak ty sie bedziesz smiac 1szego wrzesnia
A kogo ty straszysz ze 1 września nie będzie rozpoczęcia roku szkolnego?
Zlikwidować kartę nauczyciela i pracować jak w stowarzyszeniach.
11:23
Ludzie, ale macie pojęcie o pracy w szkole. Nie wiem czy śmiać się, czy płakać?
Dokładnie tak gościu 18:08.
O ho ho Do 1 wrzesnia to jeszcze wiele wody uplynia
To by się działo, gdyby połowa nauczycieli przestała pracować. Zupełny paraliż, podobnie gdyby przestała pracować połowa lekarzy, policjantów, a nawet pracowników skarbówki.
11:39 - na czym polega bardzo dobre funkcjonowanie szkół działających w ramach stowarzyszenia?
Dokładnie tak powinni zrobić. Nauczyciel w końcu nie jest jakiś wielce uczony a zarabiać chciałby tyle co lekarz a najlepiej chirurg. Tyle, że porównania jednego do drugiego porównać nie można. Ani wiedzy, ani wykształcenia ani czasu pracy. Ciekawe jak teraz na librusie pisać usprawiedliwienia dzieciom za czas strajku? Buahaha Pisać, że " z powodu waszego strajku"...Teraz to już dzieciakom się przychodzić nie chce i w Lo mimo, że kilku nauczycieli prowadziło lekcje było ich kilkoro.
11:39 popieram cię w 100%!! Nauczyciel to zawód jak każdy inny a nie jakieś wymysły karty nauczyciela! Pracujemy rzetelnie i zarabiamy!
Nie chcesz to nie czytaj 18:05. Ja przeczytałem i dzięki temu wiem więcej. Dzięki Felice123.
Felice chcialam Ci dac znak .: kciuk w gore , a wyszlo jak wyszlo ;( Chyba ze , tak :-*