Nic na siłę, nie wolno obrażać ludzi którzy mają inne poglądy, jesteś taka katolicka Jachira
13:18. Lubisz podszywać się pod czyjś nick?To się nazywa oszustwo. Dlaczego podpisujesz się tak, jak ja?Nieładnie.
Co ty nie piwiesz ? :))
Nawrócenie się to nic innego, jak wejście na drogę prawdy...zejście z drogi kłamstwa.
Katolicka Jachira ? Cóż za kłamliwa nowomowa.
Raczej z Tobą nie warto dyskutować 10:52. Felice123 akurat jest znakomitą dyskutantką, elokwentną, inteligentną i mającą lekkie pióro. Tak, więcej takich ludzi tu potrzeba.
Jej mężem również nie jestem 15:45. Znowu nie trafiłeś.
Bez przesady nauczyciele nie mają aż tak źle-żądać każdy potrafi.Pensyjka w granicach 3,5 tys. netto.Do tego dodatki, wakacje , ferje, święta.W domach gdzie są 2 nauczycieli porządne auta, nierzadko własny dom, co rok wakacje. Wiem, o czym mówie. Do roboty...
Bez przesady nauczyciele nie mają aż tak źle-żądać każdy potrafi.Pensyjka w granicach 3,5 tys. netto.Do tego dodatki, wakacje , ferje, święta.W domach gdzie są 2 nauczycieli porządne auta, nierzadko własny dom, co rok wakacje. Wiem, o czym mówie. Do roboty...
Ale opozycja wszystkich angażuje, którzy mogą zaszkodzić PIS-owi. A ten związkowy nierob jest na pstryknięcie.