14:44 bicie uczniów było pożyteczne? Pozwolę sobie mieć inne zdanie. Nie wiem, do jakich szkół uczęszczają Twoje dzieci, ale trudno uwierzyć, że w jakiejkolwiek szkole nauczyciele są odziani skąpo, dominują sweterki, garsonki, chyba nawet dżinsy nie są bardzo powszechne. Co do kokietowania - podrywa Cię nauczycielka Twojego dziecka?:)
Do gościa z wczoraj z 17:01.
Nie wiem jakie masz doświadczenie w tym temacie, ale wychowawca klas 1-3 to fundament w dalszej ścieżce edukacyjnej ucznia. Spróbuj, a zobaczysz. Nie wiem czym zajmujesz się w życiu, ale po takich wypowiedziach to przydałoby się żeby wziąć pod wszelako rozumianą opiekę np.na miesiąc, a gwarantuję, że zmienisz zdanie.
17:43 ja podziwiam dzisiejszych nauczycieli moich dzieci, jednak w kl. 1-3 nie miały super nauczycielek. Jednak nie generalizuję, bo jak wszędzie są świetni nauczyciele i tacy, którzy niekoniecznie lubią pracę z dziećmi. Niestety te najmłodsze wcale nie są bezproblemowe i słodkie więc i specyfika tej pracy wymaga dużo cierpliwosci. Ja nie odnalazłabym się wśród niesfornych dzieciaków.
14:44 akurat nie zauważyłam nieodpowiednio ubranych nauczycielek.
A madki bombelkow to jakie szkoly pokonczyly tak z ciekawosci
Nauczyciele w kwietniu dali się podpuścić Broniarzowi, ciekawe czy znowu dadzą?.Znam takich, którzy strajkowali bo byli pod presją związku i teraz tego żałują.
Nie będzie strajku jednak. Włoski, czyli normalnie pracują. A jednak.
Nikt nie bedzie umierał za Broniarza, albo pracował na jego nieróbstwo od 25 lat.
On bierze pieniądze a ludzie mają zabierane za jego strajk.
A dlaczego i kto ma zabierane? Przecież nauczyciele nie będą strajkować to i pensje dostaną z tego co słychać z mediów.
Dać dwie dychy na godzinę i niech strajkują do woli.Ile godzin tyle kasy.Niech nie organizują zajęć dodatkowych za darmo.Ja tam w robocie za darmo nie siedzę.
Dwie dychy za 45 minut, tyle trwa godzina lekcyjna. Swoją drogą mam dwoje dzieci i nie słyszałam o zajęciach dodatkowych w szkole. Owszem na siatkówkę zawoziłam córkę, ale odpłatnie.
Masz na myśli te darmowe zajęcia dodatkowe typu jakieś "robótki ręczne" pi godzinach, by np. dzień seniora zrobić w szkole ku uciesze towarzystwa wzajembej adoracji...zwłaszcza przedwyborczej adoracji. :))