14:28 jest korektą do 14:02? Ciekawe... Na 10000 postów 5000 korekt.
Twoje były 3 pod rząd, więc podpiął pod całą wypowiedź.
to dopiero cuda na patyku, dzień seniora w podstawówce. W oświacie, oby tylko ostrowieckiej, a nie ogólnopolskiej, postępuje zdziecinnienie, czyżby teraz i starcze?
Czy bon oświatowy to rozwiązanie przynajmniej niektórych bolączek oświaty?
A czy dzieci nie powinny szanować seniorów? To jeden z takich sposobów,żeby dzieci, jeśli nie mają kontaktu na co dzień ze starszymi, poznały ich, zaprzyjaźniły się.... to normalne w normalnych społeczeństwach.
Niech szacunek do nich zaczną wyrażać we własnych rodzinach. Gdy na tym się skupią lepiej im to wyjdzie niż w tym sterowanym przez KO-wców przedsięwzięciu.
08:12 przedstawień i akademii z udziałem seniorów potrzeba, żeby dziecko normalnie się zachowywało względem osoby starszej? Czy to dziecko żyje z rodzicami na wyspie osób przed 30?
09:14 różni i mogą mieć różne wizje wychowania, bądź niewychowania potomka.
To właśnie mam na myśli. A szkoła pomaga w wychowaniu.Jesli robi akcje ,dzięki którym dzieci będą bardziej empatyczne, to tylko się cieszyć.Dziś z tym ciężko.
To co jeden rodzic uzna za zagrożenie, inny za konieczną wiedzę; dla przykładu edukacja seksualna. Niemożliwe staje się pogodzenie pewnych oczekiwań.
"przykładu edukacja seksualna." a w czym ma to pomóc bo nie bardzo mogę zrozumieć ,jeśli nie będzie tego przedmiotu to nasza ludności wyginie?