Do gościa 10.16.Mam w rodzinie i wsród znajomych nauczycieli i wiem ile zarabiają, więc wiem o czym mówie.
Powiedz mi jeszcze proszę, w jakiej innej pracy można przez miesiąc strajkować i dalej pracować bez żadnych konsekwencji?
Do gościa 10.16.Mam w rodzinie i wśród znajomych nauczycieli i wiem ile zarabiają, więc wiem o czym mówie.
Pokaż mi proszę taką inną pracę, gdzie przez miesiąć można strajkować i nie ponieść żadnych konsekwencji?
Jak mówisz bachory to masz rozum chory na pedagoga się nie nadajesz a dobrego nauczyciela udajesz. Nauczyciel dobry to jest taki uczniów swoich wspiera a dzieci mają go za przyjaciela a wy im życie rujnujecie i ciągle podwyżki chcecie a do lepszego nauczania się nie bierzecie żeby dzieci brylowały i na olimpiadach dobre wyniki osiągały,lepiej gadać że są gamonie i całe nauczanie przez was skończone.
10:48 część rymów pokazuje nieznajomość realiów nauczania, czy też szerzej osiągania wyników w dowolnej dziedzinie - "do lepszego nauczania się nie bierzecie żeby dzieci brylowały i na olimpiadach dobre wyniki osiągały", wyniki na olimpiadach są dla uczniów wybitnych, mających odpowiednich nauczycieli, ogromną motywację do pracy, duży talent i często wsparcie i zachętę od rodziców.
Per analogiam - oczekujesz, że każdy zajmujący się sportem zawodowo będzie wygrywał olimpiady?
Wracając do olimpiad szkolnych - namnożyło się teraz konkursów i konkursików, "pod patronatem", "przy współpracy wiodącego wydawnictwa" itp., aby większa liczba uczniów mogła się cieszyć ze zdobycia dyplomu, a i nauczyciel czymś pochwalić. Ale nie są to prawdziwe olimpiady przedmiotowe.
Piszesz bzdury 10.48 idź pospacerować po świeżym powietrzu, może coś przewietrzy
Sedno sprawy jest takie jak można nauczyciela pouczać on wie najlepiej że trzeba strajkować i maturzystą przed maturą zdrowie rujnować
18:26 o prawo do strajku ludzie w Polsce walczyli, a za komuny nawet umierali.
Spróbuj zastrajkować w firmie zatrudniającej dziesięć osób.Niech będzie pięciu inżynierów.Do zobaczenia pod wiaduktem.
Pokażcie mi inny zawód, gdzie przez miesiąc można strajkować i nie ponieść żadnych konsekwencji, o przykładzie dla dzieci nie wspomnę.
08:36 załóż własną szkołę i tam ustalaj warunki, jeżeli okażesz się dobrym pracodawcą, to odpowiedni kandydaci powinni się zgłosić.
Dla dzieci dobry przykład, gdy pracodawca nie zapewnia odpowiednich warunków pracy, trzeba się przeciwstawić. W której innej pracy etatowej trzeba nawet własny długopis przynosić?
Strajkowali i dostali jeszcze pieniądze, nagrody i dodatki motywacyjne. To jest sprawiedliwość!!!!
Nauczyciele to grupa najlepiej oplacanych nierobów w Polsce.
20:35 pomimo skandalicznie niskich nakładów na oświatę w Polsce, polscy uczniowie osiągają dobre wyniki w różnych testach międzynarodowych. Jaka inna grupa zawodowa z budżetówki może się pochwalić sukcesami na skalę europejską?
3000 na rękę to wam mało za wakacje ciągłe i parę godzin pracy?