Skąd taka w tobie skłonność do oceniania innych ? Jakieś zadawnione kompleksy ?
Konsekwencji trudno ci odmówić... jednak złośliwcy mówią, ze osioł też jest konsekwentny.... ale oczywiście nie bierz tego do siebie.
Wierni zaś tradycji swych przodków i czerpiący z ich mądrości mówią, że kropla drąży skałę. Drążę więc i liczę na nic więcej, jak tylko na odrobinę refleksji ze strony pedagogów. Nie zakładam bowiem świadomego działania nauczycieli na szkodę dzieci.
Ps. Co do twojej uwagi - nie biorę jej do siebie ... wiem co robię i po co to robię. Twoje zdanie - raczej nie na temat wątku - nie ma dla mnie większego znaczenia.
A ty nadal z tymi grafomaniami całymi dniami. Ciekawe kiedy ci się znudzi i kiedy odzyskasz honor? Każdy by już dawno zrozumiał, ale cóż tak jest, jak się nie ma godności.
Ograniczeńcu, już ci nie będę wymawiać, kiedy pisałem o twoich grafomańskich postach, ale dobrze ucz się ode mnie dalej. Chociaż tyle będzie pożytku, bo całe dni tracisz w internecie. Jak tam olali cię już w Pomponiku, gdzie usiłowałeś się udzielać i kierować ludzi z Polski do MORAWICY!!!!! Śmiech był z ciebie przez kilka dni.
I te infantylizmy... Ludzi z Polski do Morawicy.... Co za debil z tego paranoika. Debil i tępa parówa. Stalker - inwalida i paranoiczna parówa. Hehe.
Co ty robisz na Pomponikiem, parówo???
Śmieciami, takimi jak ty, w naszym mieście zajmuje się firma Remondis. Pisz pod ich adres.
Jak się rodził Paranoiczny Dzieciak, to Remondis odbierał poród :)
Dużo muczysz, a mało mleka dajesz. "Defensywa społeczna" bardzo ładnie Cię określa.
Panie Proksa, czy może pan patrzeć w lustro?
Wstyd, że jest pan z naszego miasta.
Brawo Panie Proksa, że mierząc siły na zamiary nie wpisuje się Pan w te "uliczne" wojenki. Pan Broniarz, jak rozumiem- śladami Joanny Scheuring Wielgus chce "wybujać" w polityce na ruchach ulicznych rzucając dzieci na "szańce". Nie wróżę mu zawrotnej kariery politycznej od jesieni br. począwszy. Joasia, gdy już z "ulicy" zeszła na salony sejmowe, nie pokazała w polityce nic mądrego. Pana Broniarza czeka podobny los.
Brawo Pani Felice! Dziękujemy za rosół i za smalec!
Forum proszę sobie jednak odpuścić.
Nie przychylając się do niniejszej prośby, tym razem czerninę ..
lub inaczej - czarną polewkę zaserwuję i jednocześnie zwrócę uwagę, że post z 20.11 zupełnie nie jest w temacie wątku skoro zabrakło w nim jskiegokolwiek.uzasadnienia takiej inicjatywy. Tym samym, być może ta prośba winna być skierowana pod adresem występującego z nią. Proszę rozważyć....może warto oszczędzić sobie takich uszczypliwości.
Nie popieram żądań tej grupy nierobów. Mało tego - jeśli rząd im ulegnie to na PIS więcej nie będę głosował.
Zastanawia mnie jedno,dlaczego jak nauczyciele mają strajkować cierpieć muszą nasze dzieci? Lekarze i pielęgniarki też jak strajkują powinni odejść od łóżek chorych? Żadna grupa społeczna nie jest tak uprzywilejowana. Ja proponuję pozew zbiorowy przeciwko nauczycielom. Ktoś przecież powinien zapłacić za krzywdzenie dzieci.
Czyli jak był strajk lekarzy to normalnie przyjmowali pacjentów ?
Jak policjanci zaczęli masowo iść na (100% płatne) L4 to w tym czasie patrolowali ulice ?
W obu w/w przypadkach z powodu strajku mogło być zagrożone zdrowie lub życie innych ludzi.
Wiec przestań jęczeć, ze teraz ktoś kogoś krzywdzi...