Dlaczego Ćmielów może mieć super Strefę Kibica, a trochę większy Ostrowiec nie?
Bo kto inny rządzi?
Kibice się lepiej zachowują?
Bardzo trafne pytanie. Byłem tam na meczu z Hiszpanią, BYŁO SUPER. Tylko korek przy wyjeździe.
Byłaby strefa to takie pisiory jak ty pisałyby, że pieniądze w błoto, że covid itp.
Dlaczego nie piszesz, że cała Europa drwi z covida robiąc taki turniej jak Euro, a gospodarzami jest kilka państw?
Czy covid już zniknął? Pojechał na wakacje? Nie boisz się covida już będąc w takiej strefie kibica?
Jak masz fobię na punkcie PIS'u forumowy idioto i nawet do tematów piłkarskich mieszasz politykę to znaczy, że czas udać się do dobrego specjalisty. W Twoim przypadku jednak chyba i tak już na to za późno.
Twierdzisz *ebilu że to pisiory wymysliły covid?
12:30, a zauważyłeś cwiercinteligencie, podnóżku beżowego, że poza Węgrami, w tej całej Europie gdzie jest rozgrywane Euro, są nadal ograniczenia covidove, co widać po trybunach z kibicami?
Byłem w tej Strefie i były dwa światy. Z jednej strony ogromna ilość kibiców, wspaniały doping przez 90 min, śpiewy, wspaniałe oświetlenie, nowoczesny telebim, czapeczki, śpiewy, szaliki i........nagle cisza, wjeżdża autokar i zaczynają z niego wysiadać prosto z meczu w Puławach(7:1) piłkarze KSZO1929, zrywa się taka olbrzymia fala gwizdów i taki tumult, że aż szkoda było słuchać i patrzeć........To właśnie ten drugi świat.
naprawde tak bylo?
Tak sobie tłumacz hahaha. Kibice jeżdżą po całej Europie i nie patrzą na covid ka. Twoje wyobrażenie ze potulnie robią testy chodzą w maseczkach i trzymają dystans jest błędne pajacu. Nie życzę sobie stwierdzen o podnóżkach beżowego i innych podobnych kanalio jedna. Mną nikt nie steruje tak jak tobą. Jesteś tak głupi i ślepy na to się dzieje, że aż mi ciebie żal. I podpisuje się.
Nie musisz się podpisywać,wszyscy wiedzą że jesteś forumowym idiotą
Kurka wodna, wszystko jest podciągnięte pod politykę co by człowiek nie napisał, zaraz jest polityka, ludzie fisiujecie juz
Wontek jest o sporcie, nie kłóccie sie
forumowy spadaj TUMANIE
Dlaczego? Czy znowu się szykuje akcja na moją osobę? Blokowanie, zgłaszanie i usuwanie moich wątków czy postów? Widzę, że nieźle was denerwuje. Hahaha
Oczywiście, że są ograniczenia wszędzie, jeśli tego nie widzisz 14:37 to znaczy, że jesteś idiotą nie tylko z nazwy i nie tylko forumowym.
Tak tak, ograniczenia aha. Covidek na wakacjach. A może jak twierdzi wasz guru jeżeli w lecie boli cię gardło lub masz katar to nie od klimatyzacji czy uczulenie na pyłki tylko masz koronawirusa.
Z tym KSZO tak było, aż było mi ich szkoda. To nie ich wina że nie umieją grać.