Witam. Chciałabym zasięgnąć opinii Pań, które korzystały lub korzystają z oferty biura. Czy warto spróbować, czy widzicie efekty zabiegów. Oczekuje oczywiście prawdziwych opinii, a nie reklamy lub złośliwości. Po prostu siłownia jest nie dla mnie.
Nie ma figury bez pracy. By były opinie to trzeba dać temu miejscu z rok czasu. Lepiej się wstrzymać
Wskakuj na rower albo idź na szybki spacer albo basen, jeśli umiesz pływać.
Minął rok,miejsce się rozkręciło.Na bazie moich doświadczeń powiem, że straciłam dużo pieniędzy a efektów zero.Jestem szczupła, ćwiczę. Chciałam wspomóc działanie ćwiczeń, zabiegami slim laser 4d. Niestety dla mnie to stracony czas bez efektów. Pieniądze przepadły, rekompensaty nie dostałam nawet w formie innych zabiegów w cenie. Dokupować więcej nie zamierzam.Jestem niemile zaskoczona podejściem właścicieli i kobiety,która jest tam managerem.Czuję się oszukana i zbyta.Osobiscie nigdy nikomu nie polecę tego miejsca.
Ale bez ruchu człowiek nie schudnie. Same zabiegi nic nie dają. Trzeba pamiętać o odpowiedniej diecie, nawadnianiu organizmu, ruchu, ćwiczeniach, tu się przyda motywacja u samozaparcie. Do tego dobrze dobrana garderoba i zabiegi. Wtedy zobaczysz efekty.
Dokładnie tak jak piszesz
Wystarczy determinacja i nie potrzeba tracić pieniędzy na jakieś studio...
Jeśli siłowni nie jest dla Ciebie , to wybierz coś co jest dla Ciebie no bieganie, rower, ćwiczenia w domu..