Myślę, że nie ma im czego współczuć, co najwyżej niektóre dzieci mogą im pozazdrościć 12:04.
Siedzi calymi dniami i nocami na forum i nawet w świeta i to jest maDka !
jAKIE głupoty pisze? Ona tu jest ciągle. Najlepszy przykład maDki 500+, a dzieci samopas. Tego mają zazdrościć dzieci z normalnych domów?
Współczuję, bo matka - to nie żona, którą się wybiera. Spróbuj ją jednak zrozumieć.
Czego zazdrościć, o ile w ogóle istnieją? Matki, która nie ma dla nich chwili czasu bo uzależniona od forum? To jak narkomanka, czy alkoholiczka, tak samo niestety jak ww nie umie żyć niczym innym tylko forum.
Czego zazdrościć ? Zdrowego podejścia do życia rodziców. Z tego co pisze Felice123, bardzo dobrze wychowuje swoje dzieci. Ja mam bardzo podobne poglądy więc wiem o czym pisze.
Kiedy je wychowuje? Ona poświęciła się tylko dla tego forum i nie wiem kiedy znalazłaby czas na wychowanie dzieci. No tak, ostatnio pisała, że musi posprzątać zabawki. To wg ciebie wychowanie? Wychowanie to czas poświęcony dziecku, własnemu a nie czyimś.
Każdy normalny rodzic znajdzie czas dla siebie gościu 12:24. Dzieci na tym z pewnością nie stracą.
Mam prośbę, zostaw tę "osóbkę" samą sobie z jej dywagacjami, przypuszczeniami. Niech się pociesza jak może i umie. Ja prawdę o sobie i o naszych dzieciach znam. A ona może tu tworzyć co tylko jej chora wyobraźnia jej podpowie.
Pozdrawiam
Tu nie cza nic tworzyć, ty nawet o swojej błonie dziewiczej się tu rozpisałaś. pisz dalej, reszta się uśmieje. nawet ciemniak nie siedzi tu całe dnie a ty samotna sierotko opisuj nam swoje życie z detalami. czasem każdy znajdzie chwilę dla ciebie i wtedy jesteś happy.
Lepiej nie pracować, wszystko dzieciom ograniczyć(choć wątpię, że je masz, bo One pochłaniałyby ciut twojego czasu) i siedzieć na forum ostrowca 24h/dobę...
Albo pij wino i tańcz z dziewczyną kiedyś bylo to na czasie ,to byly czasy niebylo gonitwy szcurow za marnym groszem od switu do nocy byly imprezy ,wino,kobieta i śpiew...i na wszystko starczalo...
Hahahaha
No i proszę...zrobiłam tu kilka wpisów i była cisza, jak makiem zasiał. Wystarczyło jednak przywołać jeden nick i drgnęło. :))