Tyle można schudnąć. Dieta Mateckiego
Hahahahahahahaha
nie ma cudów niestety :) odchudzanie to proces długotrwały i powolny..... Nie ma czegoś takiego jak dieta, jest po prostu nasze zapotrzebowanie kaloryczne, które musimy ograniczyć my zedukowac mase ciała do tego dokładamy aktywnosc fizyczną ... Cierpliwość i jeszcze cierpliwość, ja potrzebowałam 2 lata by zrzucić 40 kg. Pozdrawiam i zyczę wszystkim, którzy walczą z kg duzo siły i cierpliwości... :)
Piszesz bzdury. Albo celowo manipulujesz, albo jesteś po prostu głupi 17:28. Nikt nie powiedział, że schudł w jeden dzień. W jakim celu się znowu ośmieszasz?
Poziom forumowego idioty dorównuje Wcisło. Haha.
https://wpolityce.pl/polityka/723463-wcislo-drwi-z-mateckiego-i-manipuluje-dieta-aresztowa
nie ma diety cud :) w 2 lata schudłam 40 kg , a wiec czas...cierpliwość... wytrwałość.... mocne postanowienie i efekty bedą... :))
Czyli zakładając, że teraz ważysz 100kg, kiedyś ważyłaś 140kg. Lekko nie miałaś.
haha a skąd takie zakłady ? :D raczej 100 - 40 :D
13:04 chyba Tobie zazdrość 4 litery ściska ;)
W ciągu 4mc 40 kg..wystarczy odrzucić trutki marketowe..nawet słodkie ciasto/sernik jem ale swój wyrób..pieczywo z dobrej piekarni na kol.robotniczej..
Bzdury totalne nie da się w 4 miesiące schudnąć 40 kg
Redukcja to proces długotrwały aby nie było efektu jojo już jestem specjalistka w tej dziedzinie :)))))
19:27, pierd***lisz jak potłuczony/a.
Może się potłukł o samą redukcję wagi nie chodzi o to co się je ale ile
W 2 lata -40kg to żadne osiągnięcie,w dużo krótszym czasie można tyle zrzucić. Mój mąż w rok schudł 35 kg i do tej pory trzyma wagę.
Haha to spróbuj się odchudzić choćby 5 kg i to wszystko zależy od wagi wyjściowej od organizmu przemiany materii chorób np niedoczynność tarczycy czy hoshimoto więc to wielkie osiągnięcie jakbym zyskała nowe życie