Podobno świadkowie Jehowy to tacy dobrzy i mili ludzie tylko nie potrafią sie zachować między ludźmi potrafia rąbać drzewo w niedzielę o 20 jedno rąbie drzewo a drugie wyciąga kosiarkę i kosi trawy to ewidentnie robienie na złość innym niech sie wyprowadzą tam gdzie same jechowe a nie dokuczac ludziom ktos potrzebuje czasami odpocząć
Bez kitu. Nie jestem Jehowcem a też czasem koszę w niedzielę. Zwłaszcza jak katol w sobotę na niedzielę jedzie z impezą obok bo tak mu wypada by się urżnąć w trupa
Dobrze że ktoś w coś wierzy...inni w pustkę i mają 0 w głowach+portfelach..haha
Określenie „katol" to dla mnie szowinistyczna zaczepka pospolitego chama rodem ze wschodu Bliskiego Wschodu. Czy ma ktoś inne zdanie?
17:11. Na miano katolika trzeba sobie zasłużyć i na pewno nie są nimi hipokryci forumowi plujący jadem na co dzień, a w niedzielę z dumą zajmujący pierwsze ławy kościelne. To są KATOLE - nie bójmy się słów prawdy.
Najwyraźniej szukasz słownego guza.
Wiesz co ‘katole’ robią, bo po tatusiu masz w genach śledczą esbeckość, czy po prostu jesteś 'judolem', czyli rasowym wrogiem chrześcijan, zwłaszcza katolików?
Czy mówiłem ci już, że z zakłamanymi i podłymi ludźmi, udającymi świętych, nie rozmawiam?Jeśli nie, to teraz już wiesz i bujaj się buju, buju........
A co tu się obrażać? To, że ktoś jest katolikiem nie znaczy, że jest dobrym czy uczciwym człowiekiem...Bo katolicyzm i chrześcijaństwo to dwie różne rzeczy
Są katole. To tacy co uchodzą za katolików tylko tak bardziej i na pokaz. I nie ma co tu konotacji wschodnich szukać bo Rosja jest mocno wierząca. Może prawosławna ale Boga w sercu mają.
Katol oczywiście zaprzeczy, bo zwykła buta mu na to nie pozwoli
Możecie się śmiać z katoli ale ci po domach nie łażą zakłócając mir domowy.
Ale ostatnio jechowców z broszurami widać częstona Alei przy ławeczkach przy parku I xzatują .Cyrk
Też wymyśliłeś.
Normlani ludzie, tylko mocno wkręceni w religię - jak inni w politykę, sport, etc.
Oni całym sobą angażują się w swój wkręt i tyle - generalizuję oczywiście.
Takie mają hobby - być może ze szkodą dla siebie i/lub rodziny, ale to już ich sprawa.
A że chodzą po domach... otwórz, podziękuj i po sprawie.
No, no 21:21.
Mam nadzieję, że Gość z 15:35 z wczoraj weźmie na klatę swój impuls do hejtu.