Czytając ich posty ma się wrażenie, że tak bardzo odpłynęli na statkach swoich fantazji, że niedługo każą się beatyfikować. Starają się grać najmądrzejszych, ale nie zawsze się ma co się chce i talentu mądrości nie otrzymali.
Czemu zakładasz wątek ubliżający innym osobom i piszesz "ma się wrażenie" zamiast "mam wrażenie".
To tylko twoja indywidualna opinia i wcale nie jest tu potrzebna. Ludzie są różni i mają do tego prawo.
Nie jestem ich fanem ale mają swój wątek i nie musisz im przeszkadzać w rozmowie.
Masz inne poglądy ale nikt się tobą nie interesuje? Wypłacz się poduszkę.
Nie tylko ja mam wrażenie. Widać, że nie czytałeś ich postów. A wątek zakładam bo...mogę. Rozumiem że uważasz taka jak oni że każdy kto ma inne poglądy to przeszkadza?
Nie czeka na zakupy. Ona jest tu na etacie. Im więcej jest wejść i wpisów tym większa prowizja. Dziś nikt dla idei nie siedzi na forach po kilkanaście godzin.
Nieprawda misiu, nieprawda. Grzeszysz przeciwko 8 przykazaniu. Ja tu z miłości do was- moi bliźni przebywam, a w miłości- jak to miłości- różnie bywa, a i niewdzięczność - w czysto ludzkim ujęciu - się przytrafia. Ale nie martwcie się o mnie, ja tam roszczeniowa nie jestem i uznania, czy też wyrazów milości - z waszej, do mnie, strony, nie potrzebuję, bo kocham siebie. :))
Samouwielbienie i pycha. A na forum darmo się nie produkujesz.
Nie ma grzechów. Jezus wszystkie odkupił.
Uważasz się za święta skoro piszesz w ty wątku. Grzech pychy popełniasz.
Wymień więc osoby, które mają podobne wrażenie gościu 10:39. Pamiętaj, zawsze pisz w swoim imieniu a nie innych.
Do g z 10;37 Pełna zgoda
Może za rzadko tu zaglądam i nie kojarzę jakoś za bardzo Magilli ale felice zdecydowanie odpłynęła i nie wie co ze sobą zrobić na bezrobociu. Ogródek by przekopała zamiast modlić się na forum. Moim zdaniem to obrażanie BOGA takimi modłami na pokaz. Modlić powinno się w ciszy i skupieniu a nie na forum na pokaz.
Co wy obłudnicy wiecie o Bogu?
Zero tolerancji dla bliźniego nawet jeśli nie ma obowiązku czytać co pisze we własnym wątku.
Ech, mizerota.
Skoro pisz to na forum to znaczy ze nie pisze tego tylko dla siebie.
Oni tu nie są od słuchania, tylko od gadania. Tak chciał Bóg.