Czy kościół celowo podmienił imiona Judasza z Jezusem?
W pismach Barnaby, z najstarszego rękopisu świata o dziejach opisanych w Biblii wynika, że Jezus doznał wniebowstąpienia, zaś Judasza ukrzyżowano. Jeżeli więc byłaby to prawda, to wierzący w Jezusa od wieków klękają przed krzyżem z Judaszem, a to może mieć już swoje konsekwencje w życiu po śmierci.
No i zamilkła karykatura kobiety. A siła jej rodem z Prowidenta płynąć będzie nieprzerwanym potokiem obfitości-Księga Mateusza Cz. r1/1w1
Co prawda to nie do mnie, ale ktos kto ten watek osobisty odgrzewa kiedys doigra sie pewnie. Ja dałbym mu porządna nauczkę równiez finansową. To karykatura intelektualna.
Nie ja go zakładałam, ale grzecznie kontynuuję rozmowę z @oksymoron. Ja tam formalistką nie jestem, ale rozumiem, że wadzi ci tytuł wątku. Może taka mała modyfikacja z mojej strony twój dyskomfort zminimalizuje.
Z tym "doigraniem" się to oczywiście jakaś głupota.Żegnam
Ludzi pomylonych nie brakuje. Ręce opadają, w jakie głupoty wierzą ci, którzy nie idą za Prawdą. Gdy nie wierzy się w Boga, jak widać na przykładzie foliarza zaczyna się wierzyć w każde brednie.
"Ludzi pomylonych nie brakuje." Spójrz w lustro i dostaniesz objawienia , ze jesteś w tym gronie.
A może tobie Felka od tych batonów Mulebar tak Ci lapci.
Ewidentnie fałszujesz siebie w realu, a tu dajesz upust napięciu przez to wytwarzającemu się. Zacznij kochać siebie w prawdzie, to i innych przestaniesz przyduszać do tego, by myśleli tak jak ty. Echh ci lewacy...tacy nienolerancyjni. Dobrze, że Polacy w porę to zrozumieli.
Masz dzisiaj randkę z mężem? Tak, to się umyj i przestań pierniczyć na forum. Do ewentualnych oponentów : przecież sama informuje o forumowiczów o swoich randkach małżeńskich.
Mam wrażenie, że się tu paru zakochało w tej Felce.Wyzywają, ubliżają, ale jak to mówią, kto się czubi, ten się lubi.