Napsałbym , ze pierdolisz, ale widzę , ze braki znowu masz. Dzis piątek i mateo znów do chałupy nie wrócił? A polacy za chwilę kopna was w dupę. Juz coraz wiecej pisowców mówi głosno , ze popełnili błąd.
A i jeszcze jedno, nie jestem lewakiem, wiec wypierdalaj z baru.
Potwierdzasz 21:56, że jesteś rasowym lewaczyną. Dupkiem się bywa, lewactwo to choroba mózgu.
Przecież pisowcy to lewica nazywająca się prawicą.
Mylisz lewicę z lewactwem? 06:29.
To coś, jak utożsamiać ministra z ministrantem.
Gościu 21:29 twój styl prosto z baru ... tego z pod huty.
Chciałbys być z Huty cycu, żeby być z huty, czy z baru z pod huty, to trzeba mieć charakter, a ty masz kisiel w gaciach.
No i Becia zamknęła japę, chyba randka się zaczęła.
Przestańcie dyskutować na czymś czy kimś. Jak wyszło kim jest Felice, całkiem w moich oczach straciła. Ale tak to sie dzieje, jak się jest dwulicowcem, a ideologia ma się łączyć z kasą.
Ona jeszcze próbuje prowokować, bo chce być męczennicą Denkowską.
Uwielbiasz 10:08, jak napływowi POpaprańcy, "osobówkę" (M.Olejnik jest w tym mitrzynią), tzn. przypierdzielać się do wyimaginowanych pierdół osobowych (taka sofistyka personalna), a ignorować przekaz osoby kierowany w dobrej wierze.
To takie antyintelektualne i nieuczciwe.
Felka nie pgrażaj się, Widac ze znwu z goscia pier...lisz. Co mne obchodzi olejnik i inni. Psujesz mi florę bakteryjną.
10:21, prostak z ciebie pospolity.
A 'Felką' nie jestem (jednakże mam do Niej szacunek).
Z gościa piszę jak ty, wiec spadaj.
Pisałem wcześniej, gość się zabujał w Felce, w każdym poście ją widzi, ewidentna obsesja na jej punkcie.