Znowu twoje ulubiona fekaliada, kakaowa księżniczko? Osiągnęłaś swój cel skrycie odświeżając wątek, bo znowu jesteś na tapecie? Tylko jak będziesz narzekać, że jesteś prześladowana, to ci to przypomnę.
Ja myślę, ze wcześniej poznamy ciebie 14:07. Baranie nie jestem Felice.
Baranico, na 17 stronie też nie ma twoich podpisów z dzisiejszymi wpisami? Ty naprawdę, tak jak mówią w mieście, jesteś głupsza, niż ustawa sejmowa przewiduje.
Zauroczenie Felice.Widac to po pewnych gościach
Najlepsze, że odświeża wątek którego tytuł jest ironią, ale ona jest za tępa żeby to zrozumieć.
Cycor vel mały pindol, wyklep się po jajcach, jak to robiłeś na balkonie w wawie.
15:08.Teraz jesteś "Gosią"? Jak nie ulec urokowi byłej MISS PKSu? Sama pisałaś jakie zawsze miałaś wzięcie, gdy jechałaś autobusem kursującym przez Twoją wieś:-)))
A w pociągach PKP nie miała wzięcia? Pisała, że taki jeden w pociągu nazwał ją Beluczią i zakochał się bez pamięci. Ona wszędzie tak miała. Gdzie się tylko pokazała, wszyscy byli urzeczeni i zakochani na gwałt:-)
Dla mnie ta Pani i ten Pan guzik warci. Ona przez dwa lata uprawiała tu poitykę, a on chce zaistnieć w polityce, ale nie przemawia do mnie. Moze mi ktos podpowie co zrobił dla Ostrowca oprócz krytyki?
To tylko ich marzenia, bo nikt nie bierze ich na poważnie ani przez chwilę, a marzyć każdemu wolno.
To czego oni oboje się boją, że tak się kompromitują bezustannie?
Na poważnie to nie bierze się takich jak Ty 10:11 ;)
Daj spokój, nie kompromituj się po raz tysięczny. Faktów nie da się zakrzyczeć. Te marzenia są nie do spełnienia i na tym zakończmy dyskusję.
Po raz tysięczny kompromitujesz się Ty 11:48, tyle, że jak każdy chory umysłowo człowiek nie jesteś w stanie tego zauważyć ;)