To jest kod sekty NEO. Trzeba być wtajemniczonym.
Nic nie mylę. Neokatechumenat traktowany jest w Polsce jako sekta. Nawet tu na forum wypowiadał się bardzo negatywnie były jego członek i nazwał go sektą. Dowodem na pranie mózgów jesteś ty sama i stan twojej psychiki.
Hierarchowie przyzwalają na twoją ekipę tylko dla świętego spokoju.
Znajomy ksiądz z mojej parafii też wyraża się o nekatechumenacie jako o sekcie i nie poleca tej wspólnoty. Skoro nawet ksiądz tak mówi to dlaczego mu nie wierzyć ?
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Znowu kluczysz. No widzę, że jak nie forumowiczem, to jakimś (?)księdzem się podpierasz. To te dowody?
Marne....w obliczu faktów. A o faktach to sobie poczytaj, bo ja ci nie zamierzam niczego ułatwiać.
Oczywiście nadal nie wiesz tego co tu twierdziłeś pisząc "twoja", a nie wiesz dlatego, że ci tego nie oznajmiłam.
Łyso ci?
Znamienite słowa @„świetej „
Klękajcie narody!!!!!
Jakie pytanie ? Ja napisałem tylko księdzu, Twoje pytanie nie było do mnie więc nie jest mi łyso ;)
Twoja ekipa z neokatechumenatu, która przez wielu duchownych nazywana jest sektą.
Wkleiłem przecież linki do świadectw byłych członków neo.
Neokatechumentat wzbudza liczne kontrowersje nawet wśród duchownych, część z nich uważa go za sektę w Kościele Katolickim.
http://www.historycy.org/index.php?showtopic=58449&st=150 http://www.antyk.org.pl/wiara/neokatechumenat/swiadectwo-03.htm
No to trzeba należeć do tej sekty.
Ja czytam, gościu z 11.59. Choć nie twierdzę, że rozumiem...
Felice 123 (wczoraj, 23:04 ), pytałaś na forum, czy powinnaś dać świadectwo prawdzie?
I odłożyłaś na później, bo nie dostałaś ZBYT wyraźnej odpowiedzi?
1 Pytanie:
Nie. Pytanie nie dotyczyło tego. Ta kwestia o której piszesz mylnie zakładając, że jej dotyczyło pytanie, jest tylko i wyłącznie sprawą mojej wolności. Osoby trzecie nie mają nic tu do tego.
2 Pytanie
Tak. Gdyby coś ci nie grało, patrz odpow. na pyranie 1.
Ps. Założyłeś konto po to, by nic nie wnosząc od siebie, zadawać mi pytania ( przejrzałam trzy ostatnie twoje posty)?