Google uczciło NIEPODLEGLzOSC Polski a niektórzy POsrancy mają z tym problem
W Radiu Rekord lecą dzisiaj Polskie piosenki, o dwunastej w południe włączyli Hymn Polski, w przeciwieństwie do lewackiego Radia Ostrowiec.
Flagę wywieszałem jeszcze kilka lat temu, ale jak Polska zostałą sponiewierana i uciemięrzona przez tą zmianę to przestalem.
Wieszałeś za Gomułki,Gierka,Jaruzelskiego to teraz faktycznie nie wypada się ciemiężyć.
Dziel, obrażaj, wyzywaj, żądaj. Tyle potraficie. A wróg stoi za rogiem.
Narodowcy wywiesili.
Ale potem im sie odmieniło to zerwali i spalili. A wróg stoi za rogiem.
Kompromitacja Konfederacji i narodowców. Kompromitacja PiSu , rządu i prezydenta. To już nie tylko rozróby, ale zmasowany atak na mienie i osoby. Posłowie Konfederacji zagrzewali do boju z Panem Robertem Bąkiewiczem. Niektórzy idioci szli hajlując z orłem na piersi! To skandal! Chciałem zauważyć, że ten znak to pozdrowienie hitlerowców, którzy wymordowali setki tysięcy naszych rodaków. PiS podzielił naród, wlewając nienawiść i pogardę w serca. Wywiesiłem flagę oczywiście bo kocham Polskę i doceniam trud oraz poświęcenie milionów, którzy oddali za nią życie. Narodowcy (wspierani w wyborach przez Ostrowieckich Patriotów) nie mają pojęcia o historii, ojczyźnie i miłości do własnego narodu. Ważna jest ideologia, nienawiść i pogarda. To pokłosie oddawania głosów na tzw. prawicę. Wstyd okropny na cały świat. A jak jakiś tzw. "patriota" bedzie komentował to chciałem mu powiedzieć, że spaliliście mieszkanie człowiekowi, pobiliście ileś osób, zniszczyliście mienie innych. ONR i inne organizacje tego typu oraz podobne ich wspierające, powinny zostać zdelegalizowane i to natychmiast.
Popis "dziczy" narodowo-kibolskiej. Wstyd kompromitacja państwa w wychowywaniu tzw. "PATRIOTÓW" w mniemaniu PIS.Na dodatek minister dziękuje za uczczenie świeta, a wicepremier do spraw bezpieczeństwa milczy, podczas gdy bardzo bojowy był w przypadku pokojowej manifestacji kobiet. Cz państwo jeszcze coś funkcjonuje?
12;34, manifestacja wściekłych macic była pokojowa?:))))
Poza zwierzętami które je atakowały w większości taki był, największe oburzenie po kilku protestach w kościele.
12;02 weź sobie coś bo zapadniesz na jakąś chorobę
Po wczorajszych występach bydła związanego z Konfederacją, należy wyciągnąć wniosek o przywróceniu obowiązkowej służby wojskowej. Wypasione paroby powinny mieć gdzie się wyżyć np. na poligonach wojskowych. Dostaliby w dupy tak, że nie mogliby usiąść przez tydzień, to odechciałoby się udawania macho, atakowania policji, niewinnych ludzi, podpalania mieszkań i dewastowania mienia publicznego. Bydło musi poznać dyscyplinę i odpowiedzialność za swoje czyny. Tylko obowiązkowa służba wojskowa może ich tego nauczyć.
Gościu 12:02 ty za to masz pojęcie o miłości do Ojczyzny. Wywiesiłeś (?) flage, bo to najłatwiejsze i nabazgrałeś kilka głupich zdań w temacie. Wrzuciłeś zwykłych chuliganów do wielotysięcznej armii ludzi, którzy tam byli i dołączyłeś do tego PIS . Oto twój patriotyzm !