Myślę że nie jedna kobicina przeżyła by prawdziwy sex z obcym partnerem bo ten ślubny to aby się nachlać iść spac, niestety taka jest prawda
Przykro, że masz takie patologiczne doświadczenia 15:59. Może zmień środowisko, wtedy i zdanie zmienisz.
To nie patologia, to biologia. Przykre to jest to, że Ty myślisz, że tak nie jest. Świat jest inny niż ci się wydaje, a kobiet zdradzi zawsze jeśli poczuje tylko chemię
Ja mam inną diagnozę - masz zmiany w mózgu i najwyższa pora zacząć się leczyć. Niestety kurewskiego charakteru nie da się zmienić. A może warto się ujawnić i przyznać, że się jest gejem albo lesbijką, a obecny układ, to tylko przykrywka? Wtedy można by zrozumieć twoją "biologię".
Ta.. bo swoim światopoglądem poskromisz naturę. Widzę, że jeszcze dużo musisz zrozumieć na tym świecie. Kiedyś ludzie twojego pokroju innych nazywali czarownicami.
Kurewski biznesik upadł w pandemii, to wymyśliłeś nową formę agencji towarzyskiej?"Ludzie mojego pokroju" takich, jak ty zawsze nazywali alfonsami.
Możesz zaklinać, ale fakty są takie, że co 10 Polak wychowuje nieswoje dziecko, a w UK jest to już 30%. Nie! takich jak ja nigdy nie nazywali alfonsami, tylko tymi, którzy dają szansę kobietom przyprawić ich mężów o rogi.
Frajer to raczej ten co myśli, że jego żona jest taka prawa :D
Nie musisz się nam żalić. Jeśli sam ma wiater w torbie, to nie uogólniaj. Podobno faceci tak mają po przebytym syfilisie. Tak ci współczuję, ale muszę dodać, że chyba zapomniałeś o fakcie, że stręczycielstwo ma swój paragraf w Kodeksie Karnym. Poza tym dyskusja z tobą, jak tak wciągająca, jak spacer po bagnach. Ja odpadam, a ty czekaj na urzędowe wezwanie w celu złożenia wyjaśnień.
Mylisz biologię z patologią 12:27. Jeśli chcesz żyć jak zwierzę to twoja sprawa, nie mów jednak, że wszyscy tak mają bo tak nie jest.
Nie rozśmieszaj mnie 12:27. Zdradą brzydzę się tak samo jak kłamstwem, mam swoje zasady i dobrze mi z tym. Nie ma opcji abym poszła do łóżka z obcym chłopem.