moge prosić o to zestawienie na maila?? karola119@gmail.com
SŁOWIK ZAPRASZA NA BAL SYLWESTROWY 2010 rcena od pary 300 zł
Każdy lokal robi. Najlepiej samemu zadzwonić i zapytać co i za ile:)
Ja polecam Kryjówkę w Miłkowie. Byłam tam z paczką na Sylwku 2 razy i w tym roku też tam idziemy. Super. Jedzenie bardzo dobre, dużo. Fajny luźny klimat. Jedyny mankament to liczba miejsc ograniczona bo jest miejsca na ok 50 osób. W tym roku cena od pary 250,00 w tym buteleczka wódeczki, 4 dania gorące,ciasta, przystawki itp a i nie gra jakaś kapela tylko dj. Jak coś to mam namiary.
Co jestem w Kryjówce to siedzi tam pełno Włochów, Serbów chyba z Celsy, jedzenie jest tam świetne wiem bo jak przejeżdżam to zajeżdżam
Ale na sylwka w tym roku wybieram się na salę ale porodową. Uff
ta Włosi, Serbowie? no nieźle a jak ja tam jestem to zero gości... :( ;p
"Gościu" z godz 15.11 Możesz mi podac namiary na Kryjówkę ? Też słyszałem że jest w dechę .
Sienkiewicza pod Żabką po 20 butelek piwa od pary nocleg na przystanku na miejscu oraz taksówki na miejscu na powrót Żyć nie umierac wszyscy pod żabke
mogłabym prosić tego emaila z zestawieniem tych miejsc na sylwka co ktoś tu ma:)edycia1722@tlen.pl
z góry dzieki:)!
Taka mała uwaga praktyczna ;) Jeżeli się już decydujecie na jakiś lokal to dobrze byłoby wiedzieć, jaka na wielkość jest sala do tańczenia i ile maksymalnie planują gości. Często zdarzało się bowiem, że właściciele lokali chęcią łatwego zysku "napychali" lokal na maksa, tak, że nie było jak tańczyć. Komfort wtedy żaden, więcej nerwów niż zabawy..
a ja bede na sylwestrze w wawie krakowie we wrocławiu pierwsza loza drineczki ile kto chce i za darmo i zabawa do rana z nasza kochana tv:( tylko autografow nie dawali:(