A ja mam pytanie gdzie jeszcze byliście i jaki inne lokale polecacie, odnośnie jedzenia, miejsca (bo czasem jest tak ciasno że nie ma jak z za stołu wyjść, nie mówiąc o tym żeby sie podrapać), gdzie gra dobry zespół itd. Ja osobiście poleciłbym Novum, nie wiem jak cena, ale wiem że będzie grał fajny zespół Sukces Band - i ogólnie dużo miejsca jest, więc wystarczy zabrać dobre towarzystwo i powinna tam być fajna impreza.
ktoś może udzielić informacji ile kosztuje sylwester w novum?
szxczerze powiemn,że szkoda kasy.ja w tamtym roku byłam od pary płaciliśmy 300 zł i było beznadziejnie. o 1.30 byliśmy już po sylwestrze.owszem jedzenie zajebiste,ale muzyka masakra. stwierdziliśmy,że wolimy złożyć się w kilka osób po 100 zł od pary i zrobimy jeszcze lepszą imprezę w strojach balowych w domu.jeżeli w tym roku miałabym iść i zapłacić 400 zł za jedną noc,a okazałoby się,że będzie beznadziejenie to można się podłamać psychicznie.
ahdzie byaś na tym sylwku, że tak Ci sie nie podobało?
Jakie jeszcz macie propozycje na Sylwestra
jak to gdzie? do McDonalda :D
ktos sie orientuje gdzie jeszcze wolne miejsca na sylwestra i jak z cenami?
Jeszcze jest coś wolnych miejsc w Kryjówce w Miłkowie . Cena od pary
240 zł.
ja polecam sylwestra na sandomierskiej w barze **ZAJAZD** CENA OD PARY TO 180 ZŁ 4 DANIA GORACE i zabawa przy DJ gorąco polecam bylam tam w tamytm roku