Hej, jest chętna jakaś dziewczyna wybrać się na rynek na sylwka? Proszę o konkretne odpowiedzi bez spamu, bo na taki nie odpisze. Wolny, z chęcią spędzę w miłym towarzystwie sylwestra.
Na rynek,chłopie zaproś chętną na sylwestra na salę a nie na rynek biedaku.
Z chęcią bym zaprosił, gdzieś do lokalu, lecz wpierw trzeba poznać osobę. Nic złego, żeby spędzić na naszym rynku sylwka.
Przypominał mi się kawał sylwestrowy:
Jak Pani spędziła Sylwestra.
JA GO nie spędzałam, zrobił swoje i sam zszedł.
Dlaczego jesteście tak ukrytymi wobec założyciela wątki ? Myślę że jeżeli jest ktoś sam to miło by było iść na Rynek. Na Rynku można spotkać się ze znajomymi i przy okazji kogoś zapoznać A co mają robić ludzie samotni w taki dzień ?? Iść spać ???
wiadomosc z ostatniej chwili na rynku ma byc Metallica
Witam. Co będzie w tym roku na rynku? Bo patrzyłam ale na internecie nic nie pisze.
trzeba przyjść z własnym szampanem i zagrychą a w tym roku też chyba z własnym zespołem muzycznym bo nic nie będzie
No nie będzie muzyki na żywo bo ostatnio wam nie pasowała, fajerwerek też nie będzie bo był lament że tyle kasy w chmurę idzie. Ale ja za to pokazik fajerwerek sobie zrobię za 3 tysie.
Na szczęście tylko na rynku. Będę patrzył jak płaczecie przy odpalaniu moich. 3 tysie to sporo gabarytu