Tzw. służby go nie ruszą, bo to chore dziecko.
Zawsze mnie cieszy, gdy wyobrażam sobie, jak piana toczy ci się z zapijaczonej gęby, gdy tak ubliżasz. Rozkosz:)))))
Wasza pogarda do rzeczy,upodobań, muzyki które lubią inni sięgnęła zenitu jak to może być że ktoś ma inną wizje czy upodobania to jest poniżej waszych kanonów wstyd za wasze wpisy pouczające innych i mówiące co powinni robić, słuchać,myśleć.To się nazywa Faszyzm
Ja nigdy nie miałem zastrzeżeń do ludzi nie mających gustu i nie znających się na muzyce.
i to ze strony twoich kolegów. Chociaż mam nadzieję, że nie bliskich.
20:14. Przeczytaj sobie dowcip o bacy w wątku "Dowcipy...." to się dowiesz dlaczego brudnopis.
20:14. Wątek "DowCipy na forum...." strona nr.3 tam masz wyjaśnienie etiologii brudnopisu czy rękopisu.
Nie strasz pieska Martyniukiem,
Kup petardy,odpal z hukiem.
Trzeba być desperatem aby sylwestra spędzać przed telewizorem i jeszcze samemu. Ja idę z grupą i nie obchodzi mnie zakopane.
A poza tym to inne telewizje mają swoje koncerty sylwestrowe i inny zestaw gwiazd estrady, artystów,co kto lub. Jeden woli Maryle Rodowicz, kto inny woli Bajm i tak dalej.
Sylwester w Zakopanem nie jest jedyny i najważniejszy i tyle w temacie
Trzeba byc desperatem zeby w sylwestra szukac towarzystwa.
Wszystkim "wieśniakom" wszystkiego najlepszego w nowym roku.Bawcie się dobrze w rytm disco polo,bo to jest odpowiednia muzyka na karnawał.
Wszystkim Panom wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok.Muzyki kochanej ale nie bardzo rozjechanej żeby Panowie ją zrozumieli i sens z niej wyciągnęli gościu z 12;12. Wszystkiego co Najlepsze życzę na 2020 rok
Dołączam do życzeń czarnego 14:41 dla Jaśnie Państwa z hrabstwa Ostrowiec, bawiących się na parkietach zamku na Kuźni i u Ritza jak również w City Center przy rytmach DJ-a Gomeza. Na wszelki wypadek nie dodaję Świętokrzyski, bo to trochę PIS-em pachnie. No to Sie ma !