21:37 innymi słowy rozumiem , że hutnik pociągnie za sobą spółki miejskie a za wszystko zapłacą użytkownicy wody i ciepła w mieście i okolicy - dobre !!!. A to dopiero będzie gratka i kasa.
Uwaga na kieszenie!.
bo dla różnych ludzi różne jest przejście siebie :)
trzeba było przyjść
tak jak jeden facet powiedział na tym zebraniu: 10 tysi mieszkańców spółdzielni a na zebraniu 300 - skandal,nawet nie piszcie tutaj bzdur bo nawet nie wiecie o co w tym wszystkim chodzi, tak dawali prawnikowi po zaworach i jeszcze się oburzał, trzeba było być powtarzam bo w tv to nic nie ma
Chce kupić mieszkanie na ogrodach, niewiele rozumiem z tego co piszecie. Co mi moze grozić? Przeciez nikt mnie nie wyrzuci z mieszkania ani nie odetnie od mediów jeżeli będzie wszystko uregulowane
10:18 nikomu nie potrzebne jest Twoje mieszkanie - potrzebny jest Twój czynsz regularnie płacony !!!.
Właścicielom nic nie grozi więc nie ma obawy możesz kupować.
NA Ogrodach najwyższe opłaty.
nie przejmuj się nic ci nie grozi
chcesz kupić ? - ja sprzedam, chętnie stąd ucieknę z tego grajdoła :)
tutaj długi tylko rosną, ale nie przejmuj się :))))))))
Dobrze, że Prezydent będzie rozmawiał z wierzycielami.
Należy rozliczyć księgową i prezesa co nie wiedzieli co robią przez tyle lat niezłe posadki mają i za nic nie odpowiadają.
13:06 a co mieli robić. Splscano sukcesywnie wg ugody.
A czy wg. Aktów Notarialnych spłacali?
Jak by spłacali wg.Aktów Notarialnych to teraz nie było by problemu.
Tzn jak? Pamiętacie kto był pierwszym prezesem? Przecież gdy my splacalismy mieszkanie on tak kasy nie wplacal. Ile kasy poszło na zwroty pieniędzy ludziom którzy wkłady na mieszkania na Polnej wplacili bo było na liście ale mieszkam nie dostali. Sama spółdzielnia zaczynała działalność z 20 mln długu.
21:41 Błądzisz !!!. Czy celowo?.
Radca Prawny zatrudniony w spółdzielni uratuje Spółdzielnię.
Który ,krótko .