Wejdz na strone. Temida kontr SM. Strone zolozyl gosc z Debicy.
Podobno już nie jest syndykiem huty. Oddał "kawał dobrej roboty" swojemu księgowemu. Pałeczka przejęta.
http://www.echodnia.eu/strefa-biznesu/wiadomosci/a/zmiana-syndyka-huty-ostrowiec,12595646/
Na zebraniu rady osiedlowej "Złota Jesień" p.o prezesa Marek Zborowski mówił o gigantycznym zadłużeniu spółdzielni i zaawansowanym programie naprawczym. Dług sięga już 18 mln. zł.
W drugim kw. roku sytuacja ekonomiczna zostanie oceniona przez Sąd w Kielcach co do możliwości spłaty zadłużenia, w tym wobec Syndyka. Dojdzie do spotkania z wierzycielami i
będzie głosowanie nad zawarciem układu, który realizowany byłby przez 8 lat. Ostatecznym rozwiązaniem jest upadłość.
I kto miał rację w temacie b. prezesunia i jego wspaniałych pomysłów?
Nie dajcie się zwieść. Z pewnością będą grać na przeczekanie do wyborów, żeby głupi lud zagłosował na obecny układ.
TU POTRZEBNA JEST KOMISJA ŚLEDCZA W SPRAWIE !!!
NA CO WY LUDZIE CZEKACIE?
Obecny syndyk to oddany wychowanek i główny księgowy u starego syndyka w Hucie, więc na co chcecie liczyć ..... ?
Czyli pytanie, które zadał założyciel tego wątku jest w dalszym ciągu, a nawet bardziej aktualne.
"Ciekawe kto kupi sobie osiedle Ogrody?"
Osiedle? Tam gro mieszkan jest wlasnosciowych wiec nie sa do kupienia. Niech martwia sie ci co mieszkań nie kupili.
Ci co nie kupili to tacy sami ludzie jak ty gościu 21:04
ja mam wykupione, wyodrębnione z księgą wieczystą - co ze mną będzie?
ja mam wykupione, wyodrębnione z księgą wieczystą - co ze mną będzie?
będziesz obserwował jak twoje otoczenie zamienia się w slums bo pieniążków na bieżące remonty nie będzie
21:07 nie przeczę. Jednak nic na to nie poradzę, że nie robi to na mnie wrażenia. Nie znam wszystkich więc tylko że swojego podwórka. Auto jest, na fajki sa pieniądze, tv musi być oczywiście najnowszy. Na czynsz nie ma oczywiście. I ja mam się litowac? Wybacz wyroslam z tego. Dziadostwo nie toleruję. Stanie to przed blokiem i najezdza na pracowników, teorie spiskowe wymyśla a zaległości w opłatach ma gdzieś.
Ostatecznym rozwiązaniem jest upadłość.
a jaka będzie sytuacja mieszkańców po ogłoszeniu upadłości, z czym to się wiąże?, może ktoś laikowi prosto wytłumaczy
będzie tak samo, a nawet dużo gorzej!! Pozdrowienia dla byłego prezesa, lustratora i artysty Strata fuchy boli?
Ostatecznym rozwiązaniem jest upadłość.