Proszę o opinie na temat dwóch sklepów zajmujących się zabudową wnętrz, znajdujących się na ul.iłżeckiej. Chodzi mi tu o sklep na przeciw starostwa i o sklep komandor. Chcę sobie zamówić szafę ale nie wiem gdzie zrobią ją solidniej, nie zdzierając przy tym za dużo.
Ja robiłem na Iłżeckiej vis a vis starostwa.Polecam z czystym sumieniem.U mnie zrobiona jest bardzo dobrze i w terminie.Panowie full profeska,doświadczeni,bardzo dokładni.W komandorze pani mi zaproponowała rabat 30% (jeszcze w ub.roku robiłem) a na Iłżeckiej bez rabatów taniej mi wyszło.Polecam.
Pytam z ciekawości ile Cię taka szafa kosztowała, wiem że każda szafa może być inna i ceny mogą być zróżnicowane i od wielu innych czynników zależne, ale sama myślałam o szafie na wymiar i zastanawiam się czy 3 tys. wystarczy
Tylko tak się składa ze są dwa sklepy vis a vis starostwa.
Ja pisałem o sklepie vis a vis starostwa - sklep z tapetami.Mnie tańszy system w kalkulacji wyszedł niecałe 800zł za m bieżący z montażem.
Na temat sklepu indeco niestety nasłuchałem się i naczytałem wielu niepochlebnych komentarzy,nawet tu na forum,w związku z czym nie ryzykowałem.Aha i jeszcze jedno,jeżeli ktoś z Was by chciał na drzwiach szafy połączyc np lustro z płytą w formie fali czy koła to w tym komandorze przy Rynku niestety takich nie robią.Co mnie bardzo zdziwiło,że niby taka firma z taką renomą,a nie stosują się do nowych trendów.
Mam zupełnie odmienne doświadczenia z tymi wykonawcami - dla mnie to zupełni amatorzy. Kuchnię robili mi goście z Eltopu - jest super. Natomiast panowie z Iłżeckiej ( naprzeciw starostwa) moją szafę po prostu spartaczyli.
Jeżeli taki jesteś zachwycony z eltopu to dlaczego tam szafy nie zamówiłeś???Przecież podobno robią wszystko kompleksowo.Pewnie byś był meeega zadowolony.Zastanawiająca sprawa.
Wracając do sklepu z Iłżeckiej,ja tam zamawiałam szafy do domu jak i moi sąsiedzi.Nie mam nic do zarzucenia,szafy wykonane z dużą starannością i dokładnością.Ja co do jakości wykonanych mebli oraz materiałów nie mam żadnych zastrzeżeń.W terminie,szybciutko.
Ps.Jeżeli szafa jest wg Ciebie spartaczona,to przecież możesz złożyć reklamacje.
Szafę zrób sobie sam bo zapłacisz tyle że mógłbyś zrobić sam 4 takie szafy. Metr wykonania takiej szafy wynosi 200-250zł. W Skaryszewie tną płyty, oklejają perfekcyjnie doradzają. Jest tam najtaniej! Z Ostrowca jeżdżą tam stolarze meblowi bo nigdzie taniej i takiej obsługi nie ma.