Z tego dobrobytu coraz głupsze wątki. Kiedyś ludzie myśleli o przetrwaniu, a teraz myślą o czyichś genitaliach i macaniu pomidorów.
Normalny człowiek ma co dzień milion problemów, a psychicznie chorzy mają ograniczone horyzonty myślowe i nie nowość, że właśnie tacy skupiają się na genitaliach i seksie, bo to daje im choć chwilę ukojenia w chorobie. Wtedy czują się tak, jak zdrowi na umyśle.
Same zboki. Obserwują jak ktoś leje, jak trzyma fujarę, czy myje ręce itp. Obrzydliwi ostrowiacy.
Bo taka prawda kobiety jeszcze myje ręce a facet wlozy fiuta do spodni i tyle
13:21. Odpowiewialem ci ale pani albo pan z szefostwa forum usunęli. Ha ha ha nic mi nie pozostaje jak się zaśmiać.
Tobie alkoholiku z VECTRY też życzę wesołych świąt(jak ci starczy kasy na gorzałę) i dziękuję za wyłączanie telewizora:) Ile można oglądać ZoomTV i mikro siusiaków jak twój:)
14:17. Ale mam siusiaka, o którym ty możesz tylko pomarzyć, a dla faceta to majątek bez milionów:-)
Czy mam rozumieć, że ten zapijaczony MIKROFIUCIO z Vectry robi u was za psa gończego od wpisów? Kurwa upadek obywaczów. Takie dno zatrudniać.
Jaka cisza. Sekciarska hołota zrobiła swoje. Panie Łukaszu, spoko napiszemy pozew z wyłącznej winy(dowodów jest mnóstwo) i nie dostanie nic. Polecam się bezpłatnie, bo nienawidzę skurwysyństwa w żadnym wydaniu.
Uwaga na mięso z marketu, zgnilizna, miałem wrócić i oddać, ale o pare groszy nie chciałem się denerwować. Następnym razem zaniose, do sanepidu.