Nikt tak skutecznie nie "odrzuca" ludzi od Boga jak ta jadowita osoba. Strzeżmy się fałszywych proroków.
Rapuje amatorsko od 4 lat
ZOBACZYMY JAK W SĄDZIE BĘDZIESZ "RAPOWAŁ". Zakładaj dalej takie watki.
On jest chory . Dlaczego się tak na niego wszyscy uwzieliscie ?
Jej nikt nie traktuje poważnie i dla nikogo nie jest żadnym autorytetem.
Bóg czuwa nad nami i dlatego poznaliśmy się na tym szatańskim pomiotem.
Słowo Boże. ...po pewnym zarzucie czynionym przez Żydów Panu naszemu Jezusowi Chrystusowi, który jakoby miał mocą Belzebuba wyrzucać złe duchy. Adekwatne.:
"Albo uznajcie, że drzewo jest dobre, wtedy i jego owoc jest dobry, albo uznajcie, że drzewo jest złe, wtedy i owoc jego jest zły; bo z owocu poznaje się drzewo. 34 Plemię żmijowe! Jakże wy możecie mówić dobrze, skoro źli jesteście? Przecież z obfitości serca usta mówią." (Mt 12, 33- 34).
Czytajcie wpisy Felice i wyciągajcie wnioski, co sekta NEO robi z rozumem człowieka. Chcecie być tacy sami?
Pomijając już to, czy tamto...czyli jacy? Niech z obfitości serca powiedzą teraz twoje usta.
I pamiętaj, jeśli zbluźnisz teraz przeciwko Duchowi Święemu, Pismo Święte mówi, że nie będzie ci odpuszczone. Wal śmiało.
Co ta baba pieprzy? Ona nie umie mówić normalnie po ludzku, tylko w każdym zdaniu muszą być świętości? Ale paranoja galopująca.
Piszesz jeszcze, czy tchórzysz kłamco?
Sorry, nie umiem rozmawiać z wariatkami.
Psychuszki zostawmy starym komunistom. Tchórzysz, bo wiesz dobrze, że jesteś kłamcą. Dlatego z roztropności nie zbluźniłeś przeciwko Duchowi Świętemu. Dobrze, że zrezygnowałeś...że się opamietałeś w porę i siebie samego nie potępiłeś na wieki po moim pouczeniu cię Słowem Bożym.
A teraz pozwolisz, że z obfitości serca mego powiedzą moje usta:
Potrzebujesz egzorcysty i mówię to z miłości do bliźniego. Szukaj dla siebie ratunku póki jeszcze możesz.
Wybaczam ci.
Weź się idiotko odwal ode mnie, bo ci w końcu ktoś załatwi pobyt w "sanatorium" bez klamek. Nie masz komu dupy truć? A gdzie mąż?
Ja zainteresuje moją znajoma redaktorkę tym co się tu dzieje haha.
Będzie beka na cały kraj. Felicze wreszcie zaistniejesz, a nawet Pawłowicz zakasujesz.:))))))))
Nie bądź taka hej do przodu, żeby się tobą redaktorzy nie zainteresowali.Też byłaby "beka" na cały kraj.
A chcesz mnie poznać? I nie taka tylko taki.
Mysle, żę bedzie hit.