Masz rację, niech będzie - taki. Ty i tak nigdy nie miałaś kobiecego wdzięku, a o reszcie nie mówmy. Dobrze, że zmieniłaś płeć i to już jest powód, aby o tobie pisały brukowce. Masz załatwione.
Bruk t zaliczysz jak jeszcze raz bedziesz miec smieciu jakies ale do mnie. A tera siusiu , paciorek i spać gimbusie.
I ty stara lampucero też udaj się na spoczynek. Do budy!
Jeszcze Bunga Bunga i dopiero spank
Kupiłaś świeżą baterię do wibratora?
Gosciu dlaczego jestes chamem?Nic nie potrafisz poza obrazaniem
Po owocach ich poznacie i my ciebie poznaliśmy po twoich zgniłych owocach szatanie.
Już wstała ta stara lampucera i ujada menda.
Przeciez nawet w jej nicku są ukryta jest liczba szatana. Po zsumowaniu liter w nicku otrzymamy 6, po zsumowaniu cyfr 1+2+3 też otrzymujemy 6, ta sama wartość otrzymamy po pomnożeniu cyfr 1*2*3 też daje 6. Czyli 666. Mamy Cie pomiocie szatana.
:)
Bruno będziesz smażył się w piekle
A ja mam cały czas wrażenie, że tym szatanem jesteś ty. Trzeba być nieźle walniętą i podłą osobą, żeby wynajdywać takie uzasadnienia i robić debilne wyliczenia. Jak trzeba nisko upaść, żeby wstać rano i już pluć jadem. Źle skończysz, mówię ci to.
Ale wy jesteście kuźwa tępi. Ja ironizuje z wątku a wy wszystko na serio.
Ciekawa forma dowcipkowania... Uważaj, bo kiedyś śmiertelnie zatrujesz się własnym jadem i nawet mi nie będzie cię szkoda.
Nie powiesz ze te wyliczenia wziąłeś na poważnie?
Trochę dystansu by Ci się przydało, bo smutne musisz mieć życie skoro wszystko bierzesz na poważnie.
Z tym dystansem, to zacznij od siebie. Przypieprzyłaś się "osobo" do Felki, jak komornik do ostatniej szafy. Nie pasuje ci, to co ona pisze, to nie czytaj. Łazisz za nią po wszystkich wątkach i kąsasz na wszelkie sposoby. Musisz być bardzo podłą osobą, bo dobry człowiek tak się nie zachowuje. Nie zapominaj, że każdy kij ma dwa końce. Jednym kogoś uderzysz, a drugim dostaniesz tak od losu, że się posrasz. Należy ci się to za zasługi.
Nie strasz nie strasz bo się zes.... Skoro swoje wywody publikuje w internecie więc każdy ma prawo je czytać i oceniać czy Ci się to podoba czynie. Komunizm się skonczyl i nie będziesz cenzurował lewaku opinii ludzi tylko dlatego że ci się coś nie widzi.