07:49.Teraz już wiem kim jesteś. A takim byłeś przyjacielem Felice. Szykuj się knurze na uderzenie kija z drugiej strony. Zobaczymy kto się zesra.
Nigdy nie byłem jej przyjacielem. Taki frajer jak ty to może straszyć... dzieci w przedszkolu.
FELICE, TEN CAŁY GIORDANO, TO CIEMNIAK. TWÓJ MĄŻ POWINIEN MU SKUĆ RYJ ZA TO, CO TU O TOBIE PISZE TA MENDA SPOŁECZNA.
Przecież ona nie ma męża.
W żartach ale musiałem trafić w czuły punkt co poniektórych, nie potrafią zrozumieć ironii czyli wiedzcie ze coś się dzieje.
Dawaj ten reportaż już się nie mogę doczekać, a potem będziemy działać dalej, nie martw się Felice.
Obrońca od siedmiu boleści.
Redachtor, dawaj ten reportaż, nie pyskuj śmieciu.
Pamiętaj że kij ma dwa końce.
Ty też pamiętaj, bo niedługo dostaniesz, za co ci się należy i wymyśl coś sam, a nie tylko małpujesz po innych. Jesteś głupszy niż myślałem. Dawaj ten reportaż, bo nie mam czasu.
Ciemniak jak już pisałem nie strasz dziadu.
Ty też jesteś paranoikiem, a może słynnym dzieciakiem ? Skoro widzisz Ciemniaka, tam, gdzie go nie ma to nie może być inaczej.
A sorry to dupowlaz z Netii.
09:45. Felka "NIE WTRANCAJ SIĘ". To jest dla ciebie za trudne.Ty i tak nic nie kontaktujesz.
Giordano olej pieska felice jesteśmy z Tobą.
Ludzie, ciemniak zwariował do imentu. Wysłać do niego karetkę psychiatryczną. Adres na razie ten sam, co zawsze.
Ciemniak? Funfel felice.
Już widzę ten pozew pozwany giordanobruno i pozywająca felice123. Sędzia usmije się z takich bzdur. A pseudo redaktorzyna gdzie ten reportaż?