10:24 i przyznam Ci rację. Jako młoda matka niewiele wiedziałam i szczepiłam córkę. Aż do momentu gdy lekarz zlecił szczepionkę przeciw grypie. Po tej szczepionce córka pół roku chorowała non stop, nie chodziła w ogóle do przedszkola a jej domem był szpital. Dziecko było zdrowe i nie uwierzę, że nagle w kilka dni po szczepieniu zaczyna bez powodu chorować. Młodszą szczepiłam tylko obowiązkowymi. Cieszę się, że już prawie dorosłe obie i nie mam tego dylematu. Dziś nie wiem czy bym zaszczepiła na cokolwiek.
po szczepionce na grype chorowalem kiedys co 3 tygodnie potwierdzam.. Zapraszamy babcie, dziadkow, wujkow, rodzicow z dziecmi na protest przeciwko przymusowi szczepien do Warszawy 2 czerwca. Wyjazd autokarem z Kielc 26zl od osoby w dwie strony lub swoim autem. Bylo nas w zeszlym roku 10.000 a media przemilczaly w tym roku miejmy nadzieje bedzie dwa razy wiecej tego juz nie przemilcza!
AntyNwo, daj już sobie spokój bo i tak lemingów nie przekonasz. Jak ktoś ślepo wierzy w to co mu podaje tv, radio i prasa to jego sprawa. Ja od 5 lat nie mam nawet w domu telewizora ani radia i jest mi z tym cudownie. Przynajmniej nie ulegam propagandzie i nikt mi nie koduje niczego podświadomie a jak coś potrzebuje to mam internet w który można znaleźć różne źródła.
Telewizja to pierwsze źródło wszelakiej manipulacji ludźmi.
Wyłącz telewizor, włącz myślenie!!!
ja wam radze zlikwidować też Internet a może bardziej idźcie na całość i zajrzyjcie się gdzieś z w puszczy i zostańcie pustelnikami. byle jak najdalej od cywilizacji.
Wirus odry nie istnieje! A inne wirusy? UWAGA! UWAGA! PRZEKAZUJCIE DALEJ! Dzisiaj, na podstawie analizy badań naukowych, opublikowano wyrok Najwyższego Sądu Niemieckiego: Wirus odry NIE ISTNIEJE! A co z innymi wirusami?
Krótko mówiąc: naukowcy po prostu pomylili element komórki z wirusem. Poza tym wykonane badania, które wskazywały na istnienie wirusa, były błędne i źle przeprowadzone.
Miliony dzieci na całym świecie zostały zaszczepione szczepionkami przeciwko chorobie wirusowej, która nie istnieje.
Nikt dokładnie nie wie, ile dzieci zostało trwale uszkodzonych lub nawet zmarło z powodu zastosowania tych szczepionek.
Przemysł farmaceutyczny zarobił miliardy dolarów na szczepionce przeciwko wirusowi, który nie istnieje. Oczywiście, zawarte w tych szczepionkach toksyny jak najbardziej istnieją.
German Supreme Court Rules Measles Does Not Exist
Str 7. (po niemiecku)
http://www.wissenschafftplus.de/uploads/article/Protokoll_13_4_20150001.pdf
Pozdrawiam
Jerzy Zięba
22:48 a po co chcesz do niego trafiać? Olej. Ważne, że mądrzejsi poczytają i się zastanowią a może wyciągnąwnioski. Gdyby moja koleżanka nie zaszczepiła dziecka być może dziś byłby zdrowy a tak dziecko autystyczne. Fakt, jednemu nic nie będzie a innemu niestety zaszkodzi.
Znowu okazałeś się ułomem. To news sprzed 1,5 roku, w dodatku obrócony w pył.
Szukaj dalej, Azor!
12:27 ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Dalej żyj tvn i wyśmiewaj się z tych, którzy w ogóle chcą myśleć i wiedzą coś o dzisiejszym świecie.
Nie ma dnia, żeby antyNwo nie skompromitował się minimum 2 razy.
dokładnie 2 kompromitacje dzień ie to taki standard u niego inaczej dzień niezaliczony.
A po każdej kompromitacji udaje, że on to nie on i wkleja jeszcze większa bzdurę.
I tak w kółko. Psychoza maniakalna? Nerwica natręctw?
12:55 może psychiatra by ci diagnozę postawił a nie tak sam się diagnozujesz? Przemyśł to póki nie jest za późno.
Cieszy mnie fakt, że ty się kompromitujesz tylko 2x tyle co antynwo.