Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szczepić czy nie szczepić?

Ilość postów: 4673 | Odsłon: 263505 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

to idż na parówki chociaż zarób, przecież stara schorowana matka nie bedzie cie żywić do smierci

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Miałkie. Wymyśl własny tekst nierobie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

haha mowo ten co od kilku mieisiecy pieprzy ciezko zapracowanemu czlowiekowi o pup, juz sie zaczeli wyśmiewać z ciebie i twojego pup to zaczal jełop wrzucać mi tu oferty pracy. Jak nie masz pracy to śmiało idż do kostki czy do truskawek, odciąż siostre.

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie mam siostry :)

Widziałeś to?

http://www.koniec-internetu.org/anty-nwo-to-chomik

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak ja was kocham na tym forum.

Zero tematycznej dyskusji tylko złośliwości i wyzwiska.

Po co to forum w ogóle jest?

Jak ktoś sobie chce publicznie innych powyzywac to niech idzie na mecz, tam można ,,wroga" pojechać równo a nawet mieć z nim bezpośrednie starcie. Tutaj każdy jest cwany bo jest anonimowy.

Pewnie siedzą za kompem takie małe gremliny co im dzieciaki w szkole kanapki zabierały i teraz mszczą się na innych za swoją krzywdę bo czują się niedowartościowani.

Gość_Slavic
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 1949

Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ambasada Czech w Polsce na piśmie dementuje jakąkolwiek epidemie oraz jakoby pomagało wojsko , jest to epidemia medialna żeby matki pokeciały dzieciom wstrzyknąć do krwioobiegu mocną truciznę

antyNwo
        Zgłoś
        Odpowiedz

Słyszeliście o epidemii odry w Czechach? O tym, że wojsko idzie na pomoc? No to przeczytajcie, jak jest naprawdę. Wojna hybrydowa toczy się na naszych oczach, na wielu płaszczyznach, jedną z nich jest konflikt między koncernami a coraz mądrzejszymi, potrafiącymi łączyć fakty rodzicami. Nie wierzcie w nic, sprawdzcie w conajmniej dwoch niezaleznych zrodlach.

http://img.liczniki.org/20180518/FB_IMG_1526672340860-1526672469.jpg

21:22 CZY PRZEPROSISZ TERAZ ZA DEZINFORMACJĘ ?

antyNwo
          Zgłoś
          Odpowiedz

tfu 13:15 przepraszaj za dezinformacje i falszywą propagandę ! przez ciebie jeszcze ktos moglby sie isc zaszczepic

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz

Daj spokój z tymi fejkami ułomie. Przez takich jak ty coraz więcej ludzi choruje. Żebyś chociaż miał cywilną odwagę podpisać się pod swoimi bzdurami... ale nie!!! Kozak w necie, ..... w świecie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

antynwo ignorancie szczepień w tym tygodniu moja córka i patrz żyje i nic jej nie jest wsadź te swoje bzdury na półkę pomiędzy fikcję a bajki

Gość_Anty b.
                Zgłoś
                Odpowiedz

sprawdz ilu ma ojców chińczyków i ile matek dzięki retro wirusom

antyNwo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 1960

juz ci ignorancie szczepionkowy mowilem 100 razy powtorze 101, szcsepionki nie zawsze zabijają odrazu.. są obliczone na skrocenie życia bo to wygodne dla systemu, w dodatku leczenie szeregu chorob przewleklych wywolanych przez szczepienia KOSZTUJE. Jednym slowem nie dość że nie dostaniesz emerytury to przed śmiercią wydoimy cie z oszczedności na pseudo leczenie chorob :) dobry biznes?

antyNwo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 1955

a ty sie podpisujesz pod swoimi bzdurami? jak cie to tak zastanawia to sam napisz do ambasady, odkryjesz wtedy publicznie i ośmieszysz mój "spisek" Sherlocku

antyNwo
                Zgłoś
                Odpowiedz

Oficjalna strona GMO. Szczepionki w roślinach jadalnych

http://img.liczniki.org/20180519/FB_IMG_1526717400223-1526717571.jpg

antyNwo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

+++++++++++++++

Dobry wieczór Panie Jerzy!

[...] Muszę przyznać, że takich bzdur z ust urzędnika Państwowego to ja dawno nie słyszałam. Na prawdę w głowie mi się nie mieści. No ale p. Posobkiewicz, jest tak przekonywujący w tym wszystkim co mówi, że nie dziwi mnie to, że tak wiele nie świadomych osób omamił.

Ja z tego miejsca jeszcze raz pragnę podziękować, za to co Pan robi. Mój synek miał to nieszczęście, że gdy się urodził nie byłam kompletnie rozeznana w temacie i został zaszczepiony w pierwszej i drugiej dobie. Dostał co najmniej 5 nopów po tym zdażeniu, które lekarze widzieli, bo mnie pytali co stało się dziecku, czemu opadają mu ramiona itd. Ja oczywiście w ogóle nie wiązałam tego ze szczepieniem. Do czasu kiedy poszliśmy z mężem i synkiem na pierwszą wizytę do przychodni: mierzenie warzenie i ustalenie terminu kolejnych szczepień. Pani doktor wydawała mi się bardzo w porządku (ja oczywiście nadal byłam w temacie zielona), ale wyjasniła nam to i tamto,w momencie, kiedy z ciekawości spytałam ją o "trwałość" szczepionki na rota wirus. Byłam ciekawa, jak długo moje dziecko będzie miało tę "boską ochronę". Pani doktor z wielkim spokojem powiedziała, ze nie wie nic na ten temat i , że chyba nie robiono żadnych badań. Ja sobie nic z tego nie zrobiłam- wtedy.

Wróciliśmy do domku, a mi ciągle nie dawały spokoju opadające bezwładnie ramiona mojego synka. Zaczełam więc szukać info na temat trwałości tej szcz. na rota wirus. I ukazał mi się Pana filmik z p. Januszem Zagórskim z NTV. Co ja więc mogę powiedzieć. Ten jeden filmik posunął za sobą całą falę innych filmików, prof. Jaśkowskiego, dr Majewskiej, którą miałam okazję poznać na konferencji Szczepienia XXI wieku w Warszawie. Później to co pare godzin wchodziłam w yt i sprawdzałąm czy coś nowego na temat szczepień Pan nagrał.

Dzięki Wam i wiedzy jaką pomogliście Nam rodzicom zdobyć, wiemy, że nie popełniliśmy tego strasznego błędu (jaki robią przynajmniej ludzie w mojej okolicy).

Jesteśmy nieliczni. I choć tera na naszej Mamusiowej grupie lokalnej mamy trola jakim jest ta Pani:

http://szczepienia.pzh.gov.pl/zespol/urszula-czajka/,

to wiemy, ze dzięki tym ostrym dyskusjom wiele mam otworzyła oczy i rośnie swiadomość wśród mieszkańców. Pani Urszula mam jedną taktykę: zamydlanie oczu, masakrycznymi kłamstwami, a kiedy któraś z nas reaguje, dementując odpowiednimi argumentami te jej brednie, zaczyna się publiczne wyzywanie i obrażanie nas. Ja mam 25 lat, i od 2,5 roku jestem szczęśliwą, świadomą mamą- byłam wyzywana od "gówniar", że jestem młoda i sie nie znam (delikatnie rzecz ujmując). M-A-S-A-K-R-A.

No i dziękuję za nagranie filmików. Przeszłam już przez wszystkie 35! Są ogromną skarbnicą wiedzy. Na prawdę. Miło jest posłuchać Pana.

[...]

++++++++++++++++++++++++++++++++

A ta p. Urszula zajmuje się "kontrola jakością szczepionek zwalnianych na rynek polski" O ZGROZO !!!!

Dlaczego zwalnia szczepionki zawierające retrowirusy ???

http://szczepienia.pzh.gov.pl/zespol/urszula-czajka/

antyNwo
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Coraz gorzej z tobą...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 1961

Pamiętaj: 1 dzień = minimum 2 kompromitacje. Sam już nie wiem, czy jesteś bardziej głupi czy naiwny. Ktoś ci znowu wcisnął fejka.

https://www.lidovky.cz/spalnicky-v-praze-zachranari-uz-armadu-nepotrebuji-zdravotniky-na-prijmech-asi-ceka-ockovani-ift-/zpravy-domov.aspx?c=A180504_091550_ln_domov_ele

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/spalnicky-v-praze-2018-ockovani-priznaky_1804281122_ako

http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/538697/prazske-zachrance-kvuli-spalnickam-pomuze-armada-18-pracovniku-zustava-po-kontaktu-s-nemoci-doma.html

https://www.denik.cz/zdravi/v-cesku-radi-spalnicky-v-praze-jde-o-epidemii-20180411.html

https://www.info.cz/praha/spalnicky-se-z-prahy-siri-do-strednich-cech-pripadu-jsou-dve-desitky-pomuze-i-armada-28980.html

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1234 ... 104105107109110 ... 257258259260
Przejdź do strony nr
44 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę