ja chce rozmawiac z tym pedałem co napisał żeby szczepić, nie inteesuje mnie co masz w żopie w takim raxoe nie zaglądaj tu. nawet iksem sie nie chcecie podpisać bo łatwiej zgonić na kogo innego w przypadku porażki ze mną
Tytuł wątku brzmi: "Szczepić czy nie szczepić?"
Ty mówisz - Nie szczepić!
Ja mówię - Szczepić!
Masz z tym jakiś problem?
antynwo twoje porabane teorie są średnio obalanie 2 razy dziennie więc może utrzymując resztki honoru nie pisz że Ty kogokolwiek jesteś wstanie pokonać nieistniejącymi argumentami.
Chyba się nie orientujesz co jest dodawane do szczepionek. Właśnie na necie przeczytałam ulotkę jednej ze szczepionek. Jest w niej tiomersal
Teraz sobie wejdź na Wikipedię i przeczytaj cóż to za związek chemiczny i będziesz wiedział dlaczego jesteśmy przeciwnikami szczepionek.
Ale ty wolisz tylko najeżdżać i krytykować zamiast samemu szukać i pogłębiać temat.
Ja jak na czymś się nie znam to najpierw się dowiaduje czegoś na ten temat żeby potem móc dyskutować i nie wyjść na ignoranta. Każdy ma swoje racje ale dobrze jakby były one jeszcze poparte faktami
To zależy o jaką konkretnie sól i jaka glukozę ci chodzi.
Akurat te dwa związki występują fizjologicznie w naszym organizmie tyle że w odpowiednich stężeniach.
Hej antyNWO. Byłam na tej stronce stop NOP i są tam formularze do pobrania w celu zbierania podpisów. Wydrukuje sobie trochę i pozbieram po znajomych. Nie orientujesz się czy w naszym mieście działa jakaś organizacja czy coś podobnego? Fajnie by było jakby się nas zebrało więcej i moglibyśmy zbierać podpisy na mieście, mieć koszulki itd.
Może coś razem pomyślimy skoro jesteś takim przeciwnikiem szczepień?
A w ogóle jest u nas w mieście organizowana jakaś manifestacja 2 czerwca?
jest jeszcze 19 miejsc w autokarze,
#2czerwca #trasa #opis #marsz
2 czerwca Warszawa godzina 12:00 start z Ronda Dmowskiego, meta pod kancelarią prezesa rady ministrów.
Trasa:
Start - Rondo Romana Dmowskiego - dalej ul. Marszałkowska w kierunku Pl. Konstytucji - dalej ul. Marszałkowska w kierunku Pl. Zbawiciela - dalej ul. Marszałkowska w kierunku Pl. Unii Lubelskiej - dalej z Pl. Unii Lubelskiej w ul. Bagatela - dalej z ul. Bagatela w ul. Belwederska pod Pałac Belwederski - dalej w Al. Ujazdowskie do KPRM - między Belwederem a KPRM postój i koniec trasy.
http://img.liczniki.org/20180523/FB_IMG_1527054738619-1527056279.jpg
Nie mogę jechać bo mam malutkie dziecko :/
Ale chętnie pozbieram podpisy po znajomych
Dla przyszłych rodziców instrukcja przetrwania w polskiej służbie zdrowia.
https://szczepienie.blogspot.com/p/instrukcja-przetrwania-w-polskiej.html?m=1