Rozczulające, prawie się popłakałam ....... ze śmiechu.
Większość przeciwników szczepionek je przyjęła.I co? Żyją i chyba są zdrowi, bo nic nie piszą o swoim autyzmie.
Gruźlica rozsiana po szczepieniu. Dziecko jest po operacjach. Wymaga kosztownego leczenia, jednak NFZ odmówił refundacji leków. Bez nich nie ma szans.
W Polsce wstrzykuje się noworodkom 2 szczepionki w pierwszej dobie życia. Bez możliwości wykluczenia przeciwwskazań o których informuje producent preparatów.
„Mam na imię Maria, mam 28 lat, urodziłam się całkowicie zdrowa i od wieku 2 miesięcy, dokładnie po podaniu pierwszej szczepionki, zaczęła się moja męka. Z każdą kolejną szczepionką sytuacja ulegała degeneracji aż do dzisiaj, że jestem w tym stanie… Ze względu na szczepienia mam okropne atopowe zapalenie skóry. Dzielę się moimi zdjęciami i historią, aby pokazać wszystkim, jakie szkody mogą przynieść, jak również wiele innych chorób. Mam nadzieję, że moja córka i wiele innych dzieci może przeżyć dzieciństwo i spokojne życie bez tego horroru. Mam nadzieję, że ludzie wysłuchają mojej historii i patrząc na moje zdjęcia zrozumieją co może się zdarzyć i będą zadawać pytania, powiedz sobie, nie zamykaj oczu przed tym wszystkim."
Dziewczyna, która przedstawiła swoją historię i udostępniła zdjęcia wyraża zgodę na ich kopiowanie i udostępnianie, jak również na wykorzystanie ich na demonstracjach, billboardach, aby pokazać swoje uszkodzenia poszczepienne.
http://szczepienia.manifo.com/maria-28-lat-–-atopowe-zapalenie-skory-po-szczepieniach
Co to jest ten polisorbat 80? Właśnie wyczytałam, że lek na brzuszek który daje mojemu dzieciątku ma ten polisorbat. Czy to bardzo niebezpieczny związek?
Nie ma jak bajki poopowiadać
Podręczny zbiór kilku porad dla zagubionych rodziców, którzy dostali "wezwanie na szczepienie". :)
http://szczepienie.info/szczepienia-ochronne-poradnik-dla-rodzicow/
ten zacofany człowiek namawiający do niszczenie zdrowia naszych dzieci poprzez głupie teorie o szkodliwości szczepień powinien być ścigany przez prokuraturę z urzędu
14:36 też jestem tego zdania zw takich konowałów jak antynwo powinno ścigać prawo ponieważ ten człowiek nie zdaje sobie nawet z
sprawy z konsekwencji swoich bajek.
O ile nie działa, jak wielu mu podobnych z pobudek ekonomicznych.
Napędzanie klienteli szamanom to działania z pobudek ekonomicznych.
Jaką masz dolę?
12:57 a gdzie ja napędzam klientele szamanom i kto jest tym szamanem? ktoś kto tylko zbierze wiedze wielu najleoszych lekarzy z całego światai opisze w książce? czy też mówisz o Hubercie ktory wyciagnal juz wielu z raka, cukrzycy, padaczki tam gdzie inni rozkladaja rece?