Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szczepić czy nie szczepić?

Ilość postów: 4673 | Odsłon: 263603 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Szczepić czy nie szczepić?”.
                        • Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

oj oj weź relanium bo ciśnienie ci skoczy, ja byłem szczepiony 5x a nie 35 jak to jest obecnie widzisz roznice oszolomie? poobalalem wasze wszystkie klamstwa i nie mozesz sie pogodzic

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

twoja głupota wręcz powala to już rozpylaja już to amelinium czy to tylko glin?

Gość_Anty b.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

laser to Ty masz na głowie nieuku.jest tu ktoś na forum kto mu wytłumaczy na co go złapałem (chodzi mi o brak wiedzy)choć raczej sam się złapał. czy ja mam to robic

Gość_Anty b.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

UWAGA! Konkurs!

Jakie pytanie zadać Państwowej Inspekcji Sanitarnej, aby choć raz mogli udostępnić informację, zamiast ciągle pisać, że jej nie posiadają?

http://szczepienie.info/gis-znowu-nic-nie-wie/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

antek ale Ty żałosny jesteś to nawet nie wiem jak to opisać. nie potrafisz się przyznać ani przed nami ani chyba nawet przed samym sobą że się mylisz i ktoś Ci to pokazał żal żal żal

Gość_Anty b.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ręka ręke myje

"Sąd Rejonowy w Warszawie przy ul. Ogrodowej 51A podczas czwartkowego posiedzenia podtrzymał skandaliczną decyzję prokuratury dotyczącą umorzenia sprawy przeciwko lekarzom i urzędnikom, którzy zdecydowali o podaniu szczepionki Pentaxim 6-tygodniowemu dziecku mimo że producent szczepionki dopuścił ją do użycia dopiero po ukończeniu drugiego miesiąca życia dziecka."

http://prawy.pl/34916-wymiar-sprawiedliwosci-chroni-lekarzy-i-urzednikow-dopuszczajacych-sie-eksperymentow-na-niemowletach/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

2 lata tego szukałeś?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2444

Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

2 lata tego szukałeś???

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 2445

Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

Antek co to znaczy prądkujesz. To coś od prądu?

Gość_Jacie
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Odpowiadaj na pytanie a nie uczepiłeś sie ortografi bo ci znowu argumencików brak. Mam dla ciebie ciekawy obrazek jak to dziś wygląda niestety, nawet doktór przenajświętszy najlepsiejszy nie da skończyć mówić :)

http://img.liczniki.org/20180808/FB_IMG_1533686867912-1533706393.jpg

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ministerstwo Zdrowia kupuje za dużo szczepionek, które się marnują, bo ich zakup był błędem. W tym samym czasie odmawia leczenia ludziom którzy potrzebują leków. Czy to nie zasługuje na wyciągnięcie konsekwencji?

"Wracamy do historii Aleksandry Lazar z Rydułtów, która choruje na przewlekłą białaczkę limfatyczną. Nowatorski lek, który może jej pomóc jest drogi. Ułatwieniem byłby Ratunkowy Dostęp do Technologii Lekowej. Po dziewięciu miesiącach oczekiwania na odpowiedź z Ministerstwa Zdrowia wreszcie nadszedł list - odmowny."

Aleksandra Lazar Wieczorek

https://katowice.tvp.pl/38346838/odmowna-odpowiedz-po-dziewieciu-miesiacach-staran-o-lek

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no i takie to nasz cały Antek pijesz mu że wkleja tylko i wyłącznie bzdury i czyjeś urojenia a on nic dalej jedzie że swoim miernikiem i pewnie jeszcze liczy że ktoś to czyta

Gość_Anty b.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

jak nie masz o czymś pojęcia bo nie odpowiadasz na pytania to nie udzielaj sie, no chyba że nadal chcesz się ośmieszać to proszę bardzo. Zrób chociaż raz coś pożytecznego i podpisz petycje.

Świetny lekarz pediatra z 30 letnim doświadczeniem. Bardzo ceniony przez pacjentów za wiedzę, umiejętności i serce dla dzieci. Prywatnie głowa wielodzietnej rodziny.

Został zwolniony.

Ośmielił się wypowiedzieć na temat skutków ubocznych dużej ilości szczepień u dzieci.

Wpływ koncernów w Polsce to już nie jest zwykły lobbing. To terror wobec lekarzy i rodziców.

https://www.petycjeonline.com/przywrocenie_dr_andrzeja_majkowskiego_do_pracy_w_miejskim_orodku_zdrowia_w_zielonce?utm_source=fb_share

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

antek a gdzie jest napisane że ja mam Ci ciągle odpowiadać na twoje brednie Ty mi nie odpowoedziales nawet nanjedno moje pytanie a zadałem Ci je nie raz więc się może ogarnij chłopie

nie chcesz rozmawiać to bądź przygotowany na ośmieszanie inaczej z Tobą się nie da

Gość_Anty b.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja ci odpowiedzialem na wszystkie pytania a ty mi na żadne bo wiesz już dzięki mnie że skrzywdziles dziecko wstrzykując mu trucizne a być może i nano boty. Zapytaj dziecka czy nie czuje czasem pod skórą. Szkoda mi cie, dla mnie poznawanie prawdy to pasja, a ty tyle lat straciłeś na odbijanie piłeczki ;)

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no idiota

Gość_Anty b.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Potwierdzam.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 131132134136137 ... 257258259260
Przejdź do strony nr
44 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę