nie ma żadnej epidemii, czy juz sie doszczepiliscie MMR? na biologii chyba nie uczyli że sole glinu niszczą mózg? o reszcie syfu w szczepionce nie wspomne. Antek ty nic nie rozumiesz, dlatego jak ktos jest powaznie chory bierze dożylnie, wiadomo że w nadmiarze wszystko szkodzi.
Tamten to kto inny. Ja Ci piszę, żebyś przestał przynudzać.
dobrze że Ty wszystko rozumiesz .A mianowicie bzdury Zieby (bez jakiegokolwiek wykształcenia medycznego)
i wypociny z portali dla idiotow (żeby w nie wierzyć trzeba spełniać jeden ale bardzo ważny warunek :brak wykształcenia)
czego ma się lekarz uczyć od twojego szamana? wyciągania kasy od umierających ludzi? bo nic innego ten twój Jurek nie robi zastanawia mnie czy on wogule posiada sumienie
to kupuj od swojego szamana specyfiki nic nie dające za 3000 lub 4000 zl.nikt Ci tego nie za robi tylko nie pisz bredni że to komukolwiek pomaga
świadectwa ludzi nie kłamią, już 276.000 ruskich troli w ukryte terapie pomogło, https://www.facebook.com/ukryteterapie/
sporo to kogoś kosztuje tyle troli, kto wg. ciebie im płaci?
średnio inteligentna małpa jarnie się że to ściema z tymi wypowiedziami niby wyłączonych no ale Ciebie do inteligentnych zaliczyć nie można
A czemu od razu twierdzisz że jestem amerykańskim?A jesli chodzi o ciebie to ty nie wolisz ty jesteś
a czemu sądzisz że jestem trolem i w dodatku ruskim? ja sądze że jesteś usraelskim bo to im - producentom najbardziej zależy na uyrzymaniu obecnego poziomu wyszczepialności, jak wiadomo generuje to wiele dodatkowych chorób które można "leczyć" w nieskończoność. A to kosztuje podatnika :)