NIE MA ŻADNEGO PRZYMUSU SZCZEPIEŃ W POLSCE. Jest aparat administracyjny i służba medyczna KTÓRA NIE ZNA SWOICH OBOWIĄZKÓW I PRAW PACJENTA.
Szczepienie i konstytucja
odmowa leczenia dziecka nieszczepionego
Co się stanie, gdy lekarz Dawid Ciemięga otrzyma pytania o bezpieczeństwo szczepień?
To samo, co na profilu PZH - pytania znikną, a autor pytań zostanie zablokowany...
Czy to jakaś nowa epidemia kasowania niewygodnych pytań o szczepienia i szczepionki?
Czy jest na to jakaś szczepionka? ;)
http://szczepienie.info/lekarz-dawid-ciemiega-pytania-bez-odpowiedzi/
co się stanie gdy antynowo ruski trol zostanie zaszczepiony wtedy jego głupi wpis zostanie zakończony
Przeczytałem i co?
Brak potwierdzenia twojej paranoi.
Jakiej mojej paranoi? nie cierpie na żadne paranoje. Niech odpowiada na pytania jako profesjonalista a nie usuwa komentarze z merytorycznymi i bardzo fachowymi pytaniami, uważasz że to ok?
Oto Jan.
Jan jest rzecznikiem Głównego Inspektora Sanitarnego.
Jan oświadczył niedawno w telewizji internetowej wpolsce.pl, że w roku 2016 w Polsce były tylko trzy ciężkie odczyny poszczepienne.
Nie bądź jak Jan. Odpowiadaj na pytania. ;)
http://szczepienie.info/jan-bondar-rzecznik-gis/
Twój problem polega na tym, że wrzucasz zawsze tylko jedną stronę. W ogóle to zmień nick na "MamProblem".
AntyNwo, podobno jądro pestki z moreli jest zakazane od paru dni. Sanepid zatrzymuje import na granicy. Masz jakąś wiedzę na ten temat? Czy to jakaś plota?
widziałem.artykuł na ten temat kilka.dni temu ale.nie mialem.czasu go.przeczytać, wcale bym soe nie zdziwil jakby to byla prawda.. mafia medyczna blokuje wszystko co leczy (w zamian dając nam.trucizny) w szczegolnosci konopie z ktorych można by robić papier, części do aut, domy, lexzyć malarie, raka, jaskre i wiele.innych. Myśle że im sie to nie uda tak jak.z zakazaniem wrotyczu, to poprostu rośie i jest :) 21:43 bedziesz gnoju odbijał piłeczke czy odpowiesz w koncu na pytania?
Co ty tak ciagle straszysz?Masz czas zyc czy ,tylko czekasz na spiski.
BIL RADZI.
Co zrobić, jeśli się głoduje i żyje w skrajnej biedzie za ok 2 dolary dziennie?
„Szczególnie ważne w nim jest to, by farmerzy mogli kupować ptaki już poprawnie zaszczepione i przystosowane do lokalnych warunków. Nasz cel: pomóc 30 proc. rodzin z terenów wiejskich Afryki Subsaharyjskiej w hodowaniu ulepszonych gatunków drobiu ...”
„Oprócz tego, radzi miliarder, kury potrzebują schronienia lub zagrody oraz nieco zastrzyków - ale szczepionka na tzw. chorobę Newcastle, jedną z najbardziej śmiertelnych dla drobiu, kosztuje raptem 20 centów.”
„Są dobrą inwestycją. Jeśli rolnik zaczyna od pięciu kur i koguta, po trzech miesiącach może mieć już stado 40 kurczaków, wylicza Gates. Sprzedając je po 5 dolarów za sztukę ...”
Nie chcę się nawet domyślać, co to są za ulepszone kurczaki, które jedzą cokolwiek, dorastają w ciągu 3 miesięcy a do życia niezbędna jest im tylko szczepionka i dach nad głową.
Może to i niezła metoda na produkcję pieniędzy. Ale czy to jest dobra metoda wytwarzania wartościowego pożywiania dla głodujących ludzi?
Jeden kłos zboża to ok 60 ziaren (tysiąc ziaren to ok 50 gram). Wysiewając ok 250-300 ziaren na 1 metr kwadratowy, można zebrać plon ok 50 000 ziaren (ok 1 kilogram z jednego metra kwadratowego). Na jednym hektarze daje to ok 10 ton ziarna.
I nie wiem czy ma znaczenie ile to dolarów. Dla głodujących ważne jest ile to jedzenia i na jak długo wystarczy, dla ilu osób. Nie da się zjeść pieniędzy, są mało odżywcze ;)
Więc powiada Pan, Panie Doktorze, że dzięki szczepieniom ludzie już nie umierają na odrę?...
https://multimatum.pl/wpisy/historia-odry-w-polsce-mediany/
Spoko już za chwilę dzięki projektowi Billa Gatesa będziemy mieli szczepionki na wszystko, bo będziemy mieli ulepszony drób. Gates chce faszerować kurczaki lekami i szczepionkami, jeszcze bardziej aby były "silniejsze" i mogły być produkowane na skalę masową, by zabić głód na świecie