kilkadziesiąt, to dlaczego lekarze mi nie odpowiadają na pytania?
Kilkadziesiąt przypadków z najbliższego środowiska???? To mniemam, że mieszkasz w szpitalu... Żyję 60 lat na świecie i nie znam ani jednego, a pracuje z dziećmi. Wiem i mam świadomość, że sie zdarzają, ale nie sa nagminne!!!
nie żaden szpital mówię o przypadkach które poznałem osobiscie na przykład na protestach przeciwko przymusowi szczepień!!! byłaś na jakimś? zapraszam to też poznasz. Do czego dążysz? Do kłamstwa ze powiklań nagminnych nie ma? Czepianie sie źródła jaki ma sens jeżeli większość przypadków poprzez zastraszanie jest zamiatane pod dywan?!! Dlaczego lekarze nie odpowiadają na podstawowe pytania na ktore mamy prawo znac odpowiedz przed szczepieniem?
https://www.dw.com/pl/walka-z-rakiem-atak-wirusem-odry-na-komórki-nowotworowe/a-17485659
że napisze ta... jasne. A kto i w jaki sposób potwierdził że poprzez szczepionki? bo czyjeś zdaje mi się to stanowczo za mało.kiedys paliło się czarownice na stosie bo komuś coś się zdawało i tu można powiedzieć to samo
No i mamy odpowiedz dlaczego Arłukowicz tak zawzięcie broni przymusu szczepień, odwdzięcza sie.
A teraz takie pytanie, adresowane głównie do zwolenników przymusowego szczepienia dzieci:
Czy osoba dorosła, która nie szczepi się przeciw grypie, jest czy nie jest "zagrożeniem dla osób, które nie mogą się szczepić"?
Lekarz nieszczepiony przeciw grypie ma ciągły kontakt z pacjentami po przeszczepach. Jest dla nich zagrożeniem, czy nie jest? :)
Czy nie uważacie, że warto sprawdzić, jak popularne wśród lekarzy i pielęgniarek jest szczepienie przeciw grypie, do którego co roku tak gorąco nas zachęcają... lekarze i pielęgniarki? :)
==================
inspektorat@gis.gov.pl
jaroslaw.pinkas@cmkp.edu.pl
Szanowny Panie Główny Inspektorze Sanitarny oraz Krajowy Konsultancie w dziedzinie zdrowia publicznego,
Niniejszym, w trybie wniosku o udostępnienie informacji publicznej na podstawie Ustawy z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej, wnoszę o udzielenie mi następującej informacji publicznej:
jaki odsetek lekarzy i pielęgniarek w Polsce to osoby, które w ciągu ostatniego roku zaszczepiły się przeciw grypie?
Ewentualnie wnoszę o wskazanie organu/urzędu, który udzieli mi odpowiedzi na powyższe.
Forma udostępnienia informacji publicznej: na adres: .....................
Z poważaniem,
....................
Dlaczego Naczelna Rada Pielęgniarek i Położnych nie chce wprowadzenia przepisów wzorem 20 krajów Europy i chce utrzymać przymus szczepień w Polsce?
Odpowiedź może być w raporcie przejrzystości.
Tylko w 2016 roku i tylko od jednego producenta szczepionek GSK, NACZELNA IZBA PIELĘGNIAREK I POŁOŻNYCH otrzymała 110.700,00 PLN, a rok później 147.600,00 PLN
W sumie otrzymali 258.300,00 PLN w ramach umów sponsorskich.
https://swiadomirodzice.org/kto-kupil-izbe-lekarska-i-przymus-szczepien/
Strajk rodzin 03.10.18 Pod sejmem rodzice opowiadają o powikłaniach i swoich dzieci część 2
Jaki sens ma szczepionka przeciwko tężcowi?
Trybunal sprawiedliwosci eu i stwardnienie rozsiane po szczepionce
Julia poszczepienne zapalenie mozgu https://youtu.be/apS_uqa87RU
EMIR ŚMIERĆ 3 DNI PO SZCZEPIENIACH, miał zaledwie 9 tygodni
7 letnia dziewczynka umiera po szczepieniu przec.grypie
śmierć 15 miesiecznego Daniela
13 latek i szczpionka HPV zniszczone życie
reakcje poszczepiennie 15 japonskich dziewczat
lekarze nie zglaszaja NOP bo maja zjebki z "góry"? a góra jest wielka oj wielka.. ale to rodzice obserwujacy swoje dzieci 24/dobe zawsze wiedza najlepiej że to po szczepionce
Wiesz co to jest najbliższe środowisko? to nie protest w Warszawie tylko okolica w której mieszkasz, rodzina, znajomi, sąsiedzi... No dawaj ile znasz przypadków ciężkich powikłań tu w Ostrowcu??? wklejasz i wklejasz nowinki ze swiata. Daj cos ze swojego podwórka. Czekamy!!!!
Zaraz, zaraz nic nie napisałeś. Czemu chowasz głowę w piasek? Ciągle grzmisz, ze tyle nopów, straszysz ludzi, a jak pytam ile z twojego najbliższego otoczenia to unikasz odpowiedzi. Ładnie to tak? Chcesz być wiarygodny to podaj dokładna liczbę i po jakiej szczepionce. Nie ze zlotów, zjazdów i zajazdów tylko tu z Ostrowca, ze swojego środowiska.
nic nie poda bo nie ma wiedzy, zaraz ci jakiś link z youtuba walnie.
Antyszczepinkowcy to ANTYPOLACY..chcą by wróciły zapomniane choroby...Odra swinka.ospa i inne...Oszołomów w Polsce pelno..
oczywiscie! tylko rodzice mają problem żeby zgłosić nop! wielu z nich nawet nie wie że każde pogorszenie stanu zdrowia do miesiąca od szczepienia to NOP.. Jakoś 16:01 nie widze żeby troska o swoje dzieci/wnukki przez ciebie przemawiała, nawet jezeli nie znasz żadnego przypadku powikłań to obejrzyj ostatnie wypowiedzi rodziców spod sejmu zamiast czepiać sie źródła you tube! nie moja wina że większość filmów trafia tam, zaraz bedzie że ci ludzie to przez putina są podstawieni :)