ale głupoty monokoko i inne wynalazki szkoda czytać,to jest wyciąganie kasy .
https://wiadomosci.wp.pl/nie-zyje-14-miesieczne-dziecko-z-poznania-nie-bylo-szczepione-6314006228285569a.
Wreszcie prokuratura weźmie się za pseudo lekarzy, którzy nie mając bladego pojęcia o medycynie podważają kompetencje lekarzy. Wreszcie!!!
nie podaja na jaki typ pneumokow to dziecko zmarlo, jest ich 90. dlaczego nie zrobią badań? bo by sie okazalo że zarazilo sie od dziecka szczepionego. Mo zdaniem prokuratura juz tutaj nie wystarczy CBA powinno wejsc, prokuratura to za wszystkie okaleczone dzieci za co nikt nie odpowiada ani nikt nie zaplacil.
No znawca medycyny sie odezwał wyedukowany na youtube. Ludzie latami sie kształcą i według ciebie nie mają pojęcia, a ty wszystko wiesz , bo masz internet! I oczywiście wietrzysz spisek, norma. Każdy twój post jest napisany w tonie negatywnym, w świecie widzisz samo zło, podstęp i upadek. Myślisz, ze to normalne??
https://www.youtube.com/watch?v=LMj5lfVkJFU
Proszę posłuchać od 26 minuty. Mam nadzieję,że wreszcie ludzie przejrzą na oczy i skończą się spory i kłótnie. Pozdr.
Pytanie do antynwo czy jeżeli posłucham twojej rady aby nie szczepić i np moje dziecko umrze na grypę lub na inną chorobę na którą jestvszczepionka to jak mi wynagrodzisz ta stratę i ból . Odpowiedz szczerze bez jadu i wyzwisk.
Każdy sam decyzje podejmuje, na grype czesciej sie umiera czy po szczepionce? poszukaj sobie odpowiedzi bo jest. Oczywistym jest że jeśli szczepionki były by zdrowym produktem nie posiadających działań niepożądanych większość rodziców nie miała by nic przeciwko szczepieniom. Ale jak widać wyprodukowanie zdrowej szczepionki jest trudniejsze niż lot w kosmos a nawet może i niemożliwe. Czyste szczepionki sa tylko dla koni, zadziwijace no nie?
Ja to rozumiem że sam podejmuję decyzje. Ale czysto hipotetycznie tak mnie antynwo oczarował że postanowiłem nie szczepić, zaufałem mu i co wtedy.
Głupia baba nawołująca do nie szczepienia i kolejne rzesze głupich mamuś, słuchające lekarki- budowlanki. Nawet obecne fakty- w postaci kolejnych ognisk odry, której nie mieliśmy już od lat, śmierci niemowlaka w Poznaniu - nie są w stanie przemówić do rozsądku. Świadczy to tylko o ignorancji. Pod sąd !!!
Żłobki, szkoły i przedszkola powinny być niedostępne dla dzieci nie szczepionych. Nie życzę sobie, by zdrowie i życie mojego dziecka było narażane przez głupotę " pożal się Boże mam". I jeszcze wypłata 500+ po okazaniu książeczki szczepień. Odebranie kasy szybko zmieni poglądy.