Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Szczepić czy nie szczepić?

Ilość postów: 4673 | Odsłon: 263405 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

ty czarny jesteś tu za krótko żeby wydawać na mnie takie osądy, zapytaj innych chociażby SCZ od ilu lat tu pisze wcześniej jako "anty" wtedy też rzadził pis i mi płacił? Moje wpisy "kwitną" w poczekalni zawsze conajmniej 24h a przeważnie 48h i więcej a to dla tego że nerwy mi puszczają na takich ślepców jak ty i klnę czasami. Nie jestem znawcą kazdego tematu, góra czterech - pięciu.. chemtrails, szczepienia, nwo, 5g, wolna energia i to też za znawcę się nie uważam chociaż ich znam, mam podstawy wiem jak sie bronić aczkolwiek 5g przychodzi w ukryciu, jak do tego dopuścimy to będzie pozamiatane, jak nas zaczipują nie dożyjemy enerytur.

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3249

Odp.: Szczepić czy nie szczepić?

Co Cię obchodzi człowieku co on wrzuca . Boli Cię , ze ktoś może przejrzeć na oczy ze te szczepienia to jedno wielkie bagno ??? Ty się nie martw o rodziców i sianie zamętu . Maja swoj rozum i Tobie nic do tego ...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3250

POLSKA CODZIENNOŚĆ. JAK SIĘ DZIECKO RUSZA >>> TRZEBA SZCZEPIĆ <<<< A JAK UMRZE? TO ŚMIERĆ ŁÓŻECZKOWA.

"Jeżeli mój syn miał ciezki napad padaczki po szczepieniu .leżał na OIOMie niewydolny oddechowo krążeniowo i teraz niby mam szczepic dziecko dlaczego żaden lekarz ani przychodnia nie dają skierowanie na oddział aby dziecko było tam na obserwacji po szczepieniu lub ewentualnie zaszczepić dziecko na oddziale .niestety zaden lekarz nie daje nam gwarancji ze po szczepieniu nic się nie wydaży.syn ma autyzm"

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3251

AntyNwo, to jeśli jest dostępne w necie, to po co wrzucasz? Kto będzie chciał, to sam znajdzie i poczyta, bez twojej pomocy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale to przecież masz wątek dla siebie o pierdzeniu w windzie, po co tutaj zaglądasz 12:03? Wrzucam.najważniejsze informacje na ktore sie.natknalem na przyklad ile koncerny zarabiają na okaleczaniu naszych dzieci, może ktoś nie widział o tym? może nie miał czasu przeczytać? może nie wie jak się bronić, ja podaję na tacy tylko trzeba trochę pomyśleć

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3257

internet to broń obosieczna, WY nas fałszywymi.i medialnymi epidemiami, emocjonalnym i finansowym.zastraszaniem to MY WAS badaniami, faktami i suchymi statystykami :)

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3252

jest wolnosc slowa, kazdy ma prawo sie wypowiedziec

Gość_keramzyt
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czarny mentalnie zostal w PRL. To dlatego popiera pis.

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3254

Ile ten wątek będzie jeszcze istniał bez przerwy szczepić cz nie Juz to się znudziło każdy ma wybór koniec kropka

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak długo będzie istniał ten wątek jakdługo będzie ADMINISTRACYJNY przymus szczepień którego NIE MA w 22 krajach europy. Pytacie mnie jak uniknąć przymusu adminiatracyjnego i gezywien ale nie chcecie podać adresu email, to dziwne.. albo jesteście egoistami co wolą dziexku wstrzyknąć TRUCIZNĘ i do końca zycia wykładać PRYWATNĄ kasę na leczenie tegoż dziecka którefo często już nie da się wtedy nigdy wyleczyć albo o mojego meila pytają się KONOWAŁY co im matki wystraszone przychodzą. Odpowiadam: W sprawie zamówień podręcznika " JAK UNIKNĄĆ PRZYMUSU SZCZEPIEŃ" który nie tylko mnie ale i wielu tysiącom ludzi świadomych już pomógł piszcie na email Pani Tomickiej emu-69@wp.pl UPRZEDZAJĄC GŁUPIE ODPIEWIEDZI ja z tego nic nie mam, chcę żebyscie "szczepili bezpiecznie" :)

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

DR JERZY JAŚKOWSKI : DLACZEGO NIE NALEŻY SZCZEPIĆ DZIECI!!!

Ten artykuł z 2014 r. jest w 3 częściach, ale ja go widzę pierwszy raz.

Część 1 i 2 jest o genezie i historii szczepień, a część 3 mówi o pierwiastkach i związkach toksycznych i rakotwórczych, wstrzykiwanych dzieciom pod pretekstem ich ochrony, z tej ostatniej mam 4 CYTATY:

1) Każde dziecko przez średnio 6 – 9 miesięcy posiada przeciwciała od matki. Przeciwciała te zwalczają wszystko, co dostanie się do krwioobiegu. Szczepionkowcy już w pierwszej dobie podają dziecku wirusy WZW, czy gruźlicy. Ciekawe, że w Polsce jest przymus podawania szczepionki przeciwko gruźlicy, a w USA czy Anglii nie? To jest właśnie dowód bezpośredni zacofania naukowego Kraju nad Wisłą.

2) Instytucje zajmujące się toksykologią ustanowiły, że dopuszczalna dzienna dawka aluminium wynosić może maksymalnie 25 mcg (....) Nigdzie nie wyjaśnia się, dlaczego w szczepionkach może być 10 do 20 razy więcej aluminium, czyli od 1000 do 2000 %

3) Zwolennicy szczepień omijają cały trakt pokarmowy i podają to aluminium bezpośrednio do mózgu dziecka.(...) Bariera krew – mózg w okresie do 3 roku życia nie istnieje. Przecież oni wstrzykują dzieciom aż 16 szczepionek w pierwszych 2 latach życia. Wszystkie podają bezpośrednio do mózgu. Proszę sobie przeliczyć, o ile razy dawka toksyczna zostanie przekroczona!!!

4) Co powoduje aluminium?

Aluminium w szczepionce jest neurotoksyną uszkadzająca synapsy w mózgu. Aluminium, wspólnie z rtęcią zawartą w szczepionkach, zwiększa wielokrotnie toksyczne działanie na mózg. Tak jest w szczepionkach przeciwko grypie.

Aluminium u osób starszym przyspiesza demencje mózgu oraz chorobę Allzheimera. Aluminium ma niekorzystny wpływ na ekspresję genów, które wpływają na układ nerwowy i mogą być przyczyną nadciśnienia samoistnego.

Obserwuje się występowanie nadciśnienia tzw. samoistnego w coraz młodszym wieku.

Wysoki poziom aluminium jest związany z zaburzeniami chorób nowotworowych. Występuje w takich przypadkach wysoki poziom cytokin zapalnych oraz innych substancji pro-zapalnych.

Aluminium powoduje zaburzenia neurologiczne oraz makrofagię myofasciitis.

Aluminium jest wydalane przez nerki w sposób ograniczony.

Nie wydalone aluminium posiada powinowactwo do odkładania się w komórkach śródbłonka naczyń mózgowych, synapsach, co zaburza przekazywanie informacji, a klinicznie objawia się zaburzeniami funkcji poznawczych.

Aluminium w większej dawce powoduje aż trzykrotne zwiększenie ryzyka występowania cukrzycy.

Udowodniono związek aluminium z rakiem piersi u kobiet.

Aluminium zakłóca wiązanie estrogenów, podstawowych hormonów kobiecych.

3 części artykułu :

http://www.polishclub.org/2014/01/16/dr-jerzy-jaskowski-dlaczego-nie-nalezy-szczepic-dzieci-3x10-nie-czesc-1/

http://www.polishclub.org/2014/01/30/dr-jerzy-jaskowski-dlaczego-nie-powinno-sie-szczepic-dzieci-3-x-10-nie-czesc-2/

http://www.polishclub.org/2014/02/05/dr-jerzy-jaskowski-dlaczego-nie-powinno-sie-szczepic-dzieci-3-x-10-nie-czesc-3/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

FRAGMENTY PODRĘCZNIKA

http://img.liczniki.org/20181125/str1-1543158276.gif

http://img.liczniki.org/20181125/str2-1543158276.gif

http://img.liczniki.org/20181125/str3-1543158276.gif

zamówienia u autorki emu-69@wp.pl możemy też dołączyć do grupy "Nie szczepimy - aspekty prawne" gdzie otrzymujemy pomoc bezpłatną.

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3261

Osłuchanie dziecka i zajrzenie do gardełka nie jest badaniem kwalifikacyjnym !!! Rodzice powinni znać swoje prawa i chronić swoje dzieci przed okaleczeniem. Producent szczepionki wydaje zalecenia i przeciwwskazania do szczepienia, które muszą być wykluczone. W przeciwnym razie lekarz dopuszcza się przestępstwa. Niestety rodzice nie znają swoich praw i wierzą w to co obcy człowiek w białym fartuchu im powie.

https://youtu.be/uX2S82ZCoqc

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Nie podaje się do wiadomości publicznej, że specjaliści ustalający coroczne kalendarze szczepień nie są żadnymi ekspertami w dziedzinie mikrobiologii, lecz zwykłymi urzędnikami NFZ mającymi rozległe kontakty z przedstawicielami KONCERNÓW FARMACEUTYCZNYCH." Więcej informacji w książce: http://siwacki.com/globalne-oslepienie/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

„Mechanizmy działania glinu na organizm człowieka, mimo wielu badań, nie są jeszcze do końca poznane. W oczekiwaniu na wyniki dalszych prac należałoby zmienić, co sugeruje wielu badaczy, panujący dotychczas pogląd o nieszkodliwości tego pierwiastka i zwracać baczniejszą uwagę na jego pobieranie z otoczenia [2,26].

Jego nadmierne spożywanie nie jest obojętne dla organizmu człowieka, a także roślin i zwierząt. Glin mo że trafić do naszego organizmu poprzez produkty spożywcze, a nastę pnie przy udziale transferryny odkładać się płucach, kościach, mózgu i innych narządach.

Prowadzić to może do licznych zaburzeń neurologicznych, choroby Parkinsona i również choroby Alzheimera.”

http://analit.agh.edu.pl/wp-content/uploads/2016/10/12_Zuziak_Justyna_Analit_2.pdf

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 3265

Ty tez nie jesteś ekspertem i udzielasz porad medycznych, więc widzisz, ze każdy powinien zajmować się tym na czym się zna..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a gdzie ja udzielam porad medycznych? a lekarze z czego potrafią wyleczyć? nie bede sie pytał z czego nie potrafią bo tak szybciej

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Weterynarz sprzeciwia się dawkom szczepień podawanym zwierzętom. Mówi o guzach nowotworowych w miejscach podania szczepionki, chorobach degeneracyjnych i natychmiastowych reakcjach po podaniu szczepionki. A skorumpowane urzędasy się śmieją...

Tak samo jak w przypadku mówienia o powikłaniach po szczepionkach dziecięcych.

https://www.facebook.com/1540093552936502/posts/2319778808301302/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 176177179181182 ... 257258259260
Przejdź do strony nr
44 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel
Dodaj firmę