narysuj tarcze i strzel barana
Szczepionki, które Wam aplikują to jedna wielka trucizna.
https://www.odkrywamyzakryte.com/naukowiec-nie-szczepi-swoich-dzieci/
„Nie bądź taka jak ja ...” Błagalny list od jednej matki do drugiej, dotyczący „dezinformacji o szczepionkach”.
https://www.facebook.com/groups/402576940080235/permalink/1023384514666138/
ALUMINIUM W SZCZEPIONKACH?
Lekarze twierdzą,, że aluminium nie jest niebezpieczne, które jest wstrzykiwane Naszym dzieciom w szczepionkach.
To może ich oświecę, a zwłaszcza tych co pracują w ministerstwie.
Ta konferencja miała miejsce w sejmie, a oni dalej udają że nic nie wiedzą i ignorują fakty.
Misją lekarza i MZ jest pomagać, a nie szkodzić pacjentom.
Jeżeli jest jakiekolwiek podejrzenie, że coś szkodzi mają obowiązek wstrzymać takie zabiegi, ponieważ zaprzeczają swojej misji.
Gdybym ja chciał sobie zdrowie uszkodzić to nie muszę ich o to prosić bo wiem jak to zrobić.
Lekarza obowiązkiem jest przeciwdziałać zagrożeniom, a nie gdybać, by tylko potakiwać i nie słuchać innej wiedzy - tylko jedyną najsłuszniejszą promować, na którą z kolei są od dawna dowody, że oni w obłokach pływają, a co jeszcze gorsza im się po prostu nie chce niczego szukać.
"Tylko u nas! Konferencja w Sejmie nt. aluminium w szczepionkach! Czym trują polskie dzieci? #1"
#aluminium #sejm #szczepionki #konferencja
Aby pomóc biednym lekarzom skuteczniej wykrywać ciężkie niepożądane odczyny poszczepienne, zachęcam do wysyłania petycji do Ministra Zdrowia.
A Markowi dziękuję za inspirację. :)
I zobaczymy, co wymyśli Ministerstwo Zdrowia, aby tę petycję odrzucić...
"Zatrucie rtęcią i Cukrzyca typu B" - film dokumentalny. Lektor PL [Mr Bomyran]
Przerywam smutny monolog antka. Niech się chłopak trochę ucieszy.
zobaczcie jak zabija się dzieci ,film z 19:01 głupie goje szczepią
nano czipy rfid w szczepionkach - jak cie nie zabiją odrazu rtęcią to później czipem i nano bootem
19:01 film jak celowo zabija się dzieci
Ja na filmie widzę reanimację dziecka, a co widzi nasz świr?
Reanimacja dziecka PO SZCZEPIENIU. Tylko debil sobie nie przetłumaczy dalej w profilu matki.
Aleś ty głupi Antek.