Kolejne dziecko uszkodzone szczepionką :(
"Pisze ten post kiedy jeszcze do mnie nie dotarło co się stało .... i mam wrażenie ze to tyko koszmar z którego się zaraz obudzę ..:
Nie pisze tego po to by nam ktoś współczuł .... wręcz proszę żeby każdy zachował dla siebie słowa ‚bedzie dobrze’ .... bo nie będzie ....
pisze to po to ze być może nie jedno dziecko ten post uratuje ....
Temat szczepień .... ten mądry kto nie doświadczy tragedii na skórze swojej i swojego dziecka .... my doswiadczylismy jej dziś ... a raczej 2 dni temu kiedy zdecydowałam się zaszczepić Julkę moja niespełna 4 letnia córeczkę ....
Dzisiejszy dzień zapamiętam do końca życia , ona tez ...
każdy kto zna mnie , zna moja córkę Julkę wie jakim żywiołowym bystrym wesołym i wrażliwym dzieckiem była ... bo z minuty na minutę jest coraz gorzej
Tak była ... a dlaczego była zobaczcie sami ....
Załączam również datę szczepienia z książeczki zdrowia dla niedowiarkow i obrońców szczepień.
Wiem jedno ktoś za to odpowie ... napewno nie zwróci to zdrowia mojemu dziecku ... ale uchroni inne dzieci .
Ten post nie jest po to by zachęcać do szczepień czy zachęcać do tego aby ich nie wykonywać ...
każdy ma prawo do swoich decyzji kazdy ma swoj rozum ...
Wczoraj miałam dziecko które było w 100% zdrowe dziś mam dziecko w jakiś sposób uszkodzone żeby nie napisać derastycznie ‚ upośledzone. ...
Jutro dopiero do mnie wszystko dojdzie co się wydarzyło ....
Post chaotyczny tak wiem przepraszam ....
Brak kontaktu ... problemy z wymowa ... ucieka w swoj świat ... tik nerwowy nie jeden a kilka na raz ...
Dziękuje wszystkim którzy są z nami duchem sercem i modlitwa ... doceniam to ...
tylko proszę o jedno nie piszcie ze będzie dobrze ... nie życzę żadnemu rodzicowi przechodzić tego co przechodziłam dziś ja kiedy nie poznałam swojego dziecka rano i z minuty na minutę było coraz trudniej jej to wszystko opanować ... gdzie dziecko wyłączało się nie było z nim kontaktu , triki nerwowe problem ze złożeniem zdania , zapominanie słów , chwilowe bełkotanie mogłabym wymieniać ale filmiki same to przedstawiają to niej dowody gdyby ktoś mi chciał wmówić ze to przypadek.
Nie jesteś na moim miejscu nie wiesz co czuje wiec nie mów mi ze rozumiesz ...
Prosze moich znajomych którzy dobrze nam życzą by modlili się za Julkę ...
Mam nadzieje Juleczko ze kiedyś mi wybaczysz te złe decyzje ... ja obiecuje ze zawsze będę przy Tobie .... jeszcze będziesz szczęśliwa"
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2741990909181140&id=100001107727433
Autyzm objaśniony - Synergiczne toksyczne działanie glifosatu i aluminium - napisy PL
Cześć kłamco! Czytanie Twoich postów powoduje autyzm.
Nie, bo za każdym razem jak mówię "sprawdzam", okazuje się, że blefujesz. Za dużo tu tych Twoich kłamstw.
Autyzm i szczepionki, kto ci takie brednie sprzedał. Nie ma nawet odniesień tylko wymyślone historie. Brednie.
Lepiej weź po uwagę roczne dziecko które non stop siedzi na telefonie a mózg nie jest wstanie ogarnąć migotania wyświetlacza.
Podsunąłeś antkowi nowy temat. Teraz i tym będzie nas męczył codziennie :))
To też jest problem, autyzm i szczepionki to udowodnione naukowo. Żeby tylko ta dziewczynka nie dostała autyzmu albo jeszcze.gorzej, oglądałeś z 9:02 ? Jak nie to przestań mnie nazywać kłamcą ignorancie.
"Szczepionki produkowane z użyciem linii komórkowych pochodzących od ludzkich płodów zawierają resztki fragmentów DNA (50-500 par zasad) (Tabela I). Możliwe, że te zanieczyszczające fragmenty mogą włączać się do genomu dziecka i zaburzać normalne funkcjonowanie genów, prowadząc do powstania fenotypu autyzmu. W niniejszym badaniu przedstawiamy proces wchłaniania obcego DNA przez ludzkie komórki oraz integrację genomu poprzez inkubowanie komórek w barwionych Cy-3 fragmentach DNA Cot1 człowieka (łożyskowych), reprezentujących zanieczyszczające resztki DNA ludzkich płodów w szczepionkach."
Mam pytanie 99%osob w Polsce jest szczepionych. Wg statystyk 30 tyś ma autyzm. Diagnoza do 3roku życia pozwala na normalne funkcjonowanie. Gdzie widzisz problem. Badania to lipa. Teoretycznie 0.07 % ma autyzm. Jak to się ma do tych szczepionek. Może głupi jestem, ale jeżeli były by szkodliwe to przynajmniej 10 % miało by autyzm.
antek nie dyskutuje, antek zawsze stwierdza i leci dalej :)))
a ja mam inne zapytania jeśli te szczepionki są tak dobre to czemu osoby zaczepione się obawiają przecież żadna choroba ich i ich dzieci nie powinna się przyczepić przecież są zaszczepieni?
Przez tych płaskoziemców-antyszczepionkowców wszelkie wirusy mutują.
"wszelkie wirusy mutują" to znaczy że te szczepionki są tylko wyciąganiem kasy jak wszystkie mutują to szczepionka nie działa .
Brak Ci podstawowej wiedzy biologicznej, więc nie ma z kim gadać. Ziemia jest płaska i ch.j.